Ha új életet kezdenétek melyik országba mennétek (menekülnétek)?
Figyelt kérdés
Úgy elmenni, hogy senki se tudjon rólad csak te és egy új élet.2018. ápr. 18. 20:18
11/18 anonim válasza:
Mit vagy úgy oda tizeske, én még a Földet is.
12/18 anonim válasza:
Dél-Spanyolország vagy dél-Olaszország.
13/18 anonim válasza:
Thaiföldreeeeeeeee!!!!!!! Vietnamba, libanonba, egyiptomba, dél afrikába, arubába......
14/18 anonim válasza:
Én soha semmi áron nem hagynám el szülőföldemet, bármi is történjen.
DE! Ha mégis valami oknál fogva kénytelen lennék, akkor biztos, hogy Erdélybe mennék és ott kezdenék új életet nyugodtan, egy hegyvidéki kis faluban.
16/18 zolites válasza:
2 éve élek külföldön és én nem tudok egyszerüen elszakadni a hazámtól. Állandóan gyötör a honvágy. De ha lenne lehetőségem megmondani hogy hol szülessek újjá, akkor Svájc.
17/18 anonim válasza:
Attól függ, hogy miért kéne "menekülnöm". Ha csendes helyre kellene, akkor biztos Erdély lenne, valahol egy szép hegytetőn egy kis kunyhóban eléldegélnék. De szívesen mennék Írországba, vagy Skóciába is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!