Milyen iratok kellenek Ulcinjba?
Figyelt kérdés
Nyáron megyünk a sulival Montenegróba pontosabban Ulcinjba.Nem tudom hogy milyen papirok kellenek vagy egészségügyi íratok,azt tudom hogy kell szülői beleegyezés de hogy azon kívül még mi kell gőzöm nincsen róla!Kérlek segítsetek!2018. márc. 31. 13:00
2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy pontos választ ők sem adtak...
2018. márc. 31. 13:55
3/11 anonim válasza:
Nem a holdra utazol egy beleegyező nyilatkozat meg egy érvényes személyi aztán csá.
4/11 anonim válasza:
Kártya formátumú személyi igazolvány megfelelő úti okmány, s a köztes országokba is jó
5/11 anonim válasza:
Itt mindent megtalálsz.
Olvasd el a részleteket is, hogy pl. milyen esetekben nem ajánlják a személyi igazolvánnyal való utazást.
6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2018. márc. 31. 14:43
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Úgy értem, hogy a lepontozók ne tévesszék meg!
9/11 anonim válasza:
Köszi a lepontozást :) Konzulátuson dolgoztam és rengetegszer fordultak hozzánk, azért mert személyivel utaztak és bajba kerültek. De semmi gond, majd ha titeket is visszafordítanak útközben a 3. határon, akkor majd néztek nagyot, hogy nem olvastátok el előre a tudnivalókat, vagy nem hittétek el.
10/11 anonim válasza:
9-es! Én meg a római pápa vagyok. Teljesen mindegy, hol dolgoztál, ha egyszer valótlant állítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!