Oszkár, blablacar, flixbus ezek megbízhatóak? Kimernétek menni külföldre velük?
plusz kocsival barhol megallsz, hogy a kutya pisilni tudjon, vonatrol nem lehet akarhol leszallni pisiltetni...
hany eves vagy kerdezo, fiu/lany?
25 eves es lany vagyok
!
(Kicsit idosebb lenne a kiskutyam, talan nem felnek ennyire :D de egy 6honapos pitbull egy tunemeny. )
Na jo a viccet felreteve, azert van bennem egy félsz, csupan azert is mert soha az eletben nem mentem egyedul sehova :D es ez elegge tul van a komfortzonamon..
Bármelyikkel lehet menni nyugodtan, Nyugat-Európában utazni álmosítóan egyszerű, a világon semmi nem fog történni. Közép-Ázsiában nagy divat a stoppolós car sharing, ott sem lett semmi bajom egyik utamon sem, pedig általában aszfaltozatlan utakon, szalagkorlát nélkül 100m-es szakadékok mellett mentünk néha meg szembejött egy csoportnyi vadló, amiket ki kellett kerülgetni.
Nem kell mindentől parázni, de mondjuk én simán kényelmi okokból keresnék valami felvigyázót a kutyának és repülnék.
Szia! Szerintem nyugodtan oszkározz a kutyival.
Nem idegenek mellé ülsz be, mert látod az adatlapokat és az értékeléseket is, nem lehet nagy baj.
Aki részegen oszkározik, annak meg pont az értékelések miatt nem túl hosszú a karrierje, kidobják az oszkárról, mint a sicc.
A kutyának is jobb, mert meg tudtok állni, pisilni, mozogni, csak valószínűleg valami kennel kell majd neki, de azt a sofőr megmondja úgy is.
A blablával az a baj leginkább, hogy Magyarországról kevesen használják, ezért necces, hogy valami ukrán vagy román társaságba csöppensz, akik keletről nyugatra tartanak, munka miatt.
Szerintem oszkározz :)
Blablacarral utaztam már haza Köln mellől Debrecenig. Árban olcsóbb mint a transzferezés, tényleg csak a benzinköltség. Egy német csomagfutár cégnél dolgozó fiú volt a sofőr, jóvezetési tapasztalattal. Szenélykocsi volt 3-an utaztunk a sofőrrel együtt.
A transzfer néha tele van, az nem valami kényelmes egy ilyen hosszú útra. Itt ki volt írva, hogy max 2 főt visz pluszban.
Ha félsz idegen mellé beülni, max telón megkérdezheted a vezetési tapasztalatairól. Le nem harapják érte a fejed.
De ha ennyire aggódsz, a transzferes kisbusz neked a legbiztosabb. Ott többen vagytok, van társaság a hosszú útra, a sofőr pedig tuti tapasztalt.
Oszkáron pedig véleményeket is találsz a sofőrröl es a kocsiról is.
Én nagyon sokat utazom flixbusszal, csak ajánlani tudom. Kutyát viszont nem enged fel...
A Blabla-n ha mázlis van kifogsz egy olyat, aki kutyát is vinne, amúgy a “hivatásosak” kisbusszal meg szokták engedni, de ők már pofátlanul elkérnek 70-80 eurót is egy Pest-Berlin távért.
Nehéz kutyával, de nem lehetetlen, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!