Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Oszkár, blablacar, flixbus...

Oszkár, blablacar, flixbus ezek megbízhatóak? Kimernétek menni külföldre velük?

Figyelt kérdés
2018. márc. 21. 09:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
teljesen megbízhatóak, nem tudom, hogy egy vonat miért lenne jobb, ahol szintén ugyanúgy melletted ülnek idegenek, akár ott is melléd ülhet egy hülye részeg... azt se értem, hogy miért ne lenne kényelmes, szerintem kényelmesebb feleannyi idő alatt eljutni kocsival gyorsan a-ból b-be, mint vonattal szenvedni, ami 2x annyi idő és többe is kerül
2018. márc. 21. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:

plusz kocsival barhol megallsz, hogy a kutya pisilni tudjon, vonatrol nem lehet akarhol leszallni pisiltetni...

hany eves vagy kerdezo, fiu/lany?

2018. márc. 21. 18:43
 13/18 A kérdező kommentje:

25 eves es lany vagyok

!

(Kicsit idosebb lenne a kiskutyam, talan nem felnek ennyire :D de egy 6honapos pitbull egy tunemeny. )

Na jo a viccet felreteve, azert van bennem egy félsz, csupan azert is mert soha az eletben nem mentem egyedul sehova :D es ez elegge tul van a komfortzonamon..

2018. márc. 22. 06:25
 14/18 anonim ***** válasza:
56%

Bármelyikkel lehet menni nyugodtan, Nyugat-Európában utazni álmosítóan egyszerű, a világon semmi nem fog történni. Közép-Ázsiában nagy divat a stoppolós car sharing, ott sem lett semmi bajom egyik utamon sem, pedig általában aszfaltozatlan utakon, szalagkorlát nélkül 100m-es szakadékok mellett mentünk néha meg szembejött egy csoportnyi vadló, amiket ki kellett kerülgetni.

Nem kell mindentől parázni, de mondjuk én simán kényelmi okokból keresnék valami felvigyázót a kutyának és repülnék.

2018. márc. 22. 08:57
 15/18 anonim válasza:
79%

Szia! Szerintem nyugodtan oszkározz a kutyival.

Nem idegenek mellé ülsz be, mert látod az adatlapokat és az értékeléseket is, nem lehet nagy baj.

Aki részegen oszkározik, annak meg pont az értékelések miatt nem túl hosszú a karrierje, kidobják az oszkárról, mint a sicc.

A kutyának is jobb, mert meg tudtok állni, pisilni, mozogni, csak valószínűleg valami kennel kell majd neki, de azt a sofőr megmondja úgy is.

A blablával az a baj leginkább, hogy Magyarországról kevesen használják, ezért necces, hogy valami ukrán vagy román társaságba csöppensz, akik keletről nyugatra tartanak, munka miatt.

Szerintem oszkározz :)

2018. márc. 22. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Én is londonig jottem oszkárossal meg kisállatokkal. Kicsivel tobbet kért a sofor mert az állathordozó elfoglalt egy uléshelyet, de nem volt semmi gond.
2018. márc. 22. 14:02
 17/18 anonim válasza:
100%

Blablacarral utaztam már haza Köln mellől Debrecenig. Árban olcsóbb mint a transzferezés, tényleg csak a benzinköltség. Egy német csomagfutár cégnél dolgozó fiú volt a sofőr, jóvezetési tapasztalattal. Szenélykocsi volt 3-an utaztunk a sofőrrel együtt.

A transzfer néha tele van, az nem valami kényelmes egy ilyen hosszú útra. Itt ki volt írva, hogy max 2 főt visz pluszban.

Ha félsz idegen mellé beülni, max telón megkérdezheted a vezetési tapasztalatairól. Le nem harapják érte a fejed.

De ha ennyire aggódsz, a transzferes kisbusz neked a legbiztosabb. Ott többen vagytok, van társaság a hosszú útra, a sofőr pedig tuti tapasztalt.

Oszkáron pedig véleményeket is találsz a sofőrröl es a kocsiról is.

2018. márc. 27. 23:19
 18/18 anonim válasza:

Én nagyon sokat utazom flixbusszal, csak ajánlani tudom. Kutyát viszont nem enged fel...

A Blabla-n ha mázlis van kifogsz egy olyat, aki kutyát is vinne, amúgy a “hivatásosak” kisbusszal meg szokták engedni, de ők már pofátlanul elkérnek 70-80 eurót is egy Pest-Berlin távért.

Nehéz kutyával, de nem lehetetlen, sok sikert!

2018. ápr. 12. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!