Hogyan lehet spórolni egy utazáson?
"Vigyél magaddal pár zacskós levest"
Ha fiú vagy, akkor elég csak a leves.
:)
Hát tényleg iszonyú hülyék a válaszok, ne foglalkozz velük, nem értem, mi van ezzel az oldallal, a világon nincs máshol ilyen szerintem. Ha az ember szeretné, hogy jól beoltsák a semmiért, akkor itt a helye.
De egyébként én se tudok tanácsot adni, ha egyénileg utaznál, akkor tudnék mit javasolni, hogy pl nézz meg előre mindent neten, hogy azokba a múzeumokba, templomokba, amik érdekelnek, van-e valamelyik napon, vagy napszakban kedvezmény. Vagy hogy meg lehet-e online előre venni, mert az is van, hogy olcsóbb, például a bérlet a tömegközlekedésre is. De mivel csoporttal lesztek, úgyse te döntöd el, hogy hova mentek, meg úgyse egyénileg veszitek meg a bérleteket, jegyeket.
Szuveníreken akkor tudsz spórolni, ha nem tipikus turistás helyeken veszed, hanem kínai üzletekben, esetleg szupermarketekben, félreesőbb, külvárosi részeken. De a legjobb spórolás, ha egyáltalán nem veszel, mert tök fölösleges, minden városban ugyanazokat a kínai hülyeségeket árulják, csak más feliratokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!