Ezek közül a sporttáskák közül szerintetek melyiket érdemes venni?
Nike Brasilia Medium [link]
Nike Alpha Adapt Cross Body [link]
Az elsőnél plusz, hogy van külön rekesz ami kívülről nyitható, viszont külföldi oldalakon panaszkodtak rá, hogy hamar tönkremegy a cipzárja.
A másodiknál csak egy nagy rekesz van, viszont ha nincs telepakolva akkor akár használható hátitáskaként is.
Kb. 2 hetente utazom haza koliból és vissza, elég jól megszoktam pakolni, szóval nem ártana ha strapabíró lenne, de nem lenne naponta használva.
Èn ekkora méretben inkább túra hátizsákot vennék, mert sokkal egyszerübb vele utazni...
Ha meg még is ilyen táska kell, akkor húzhatót vennék...
Ennyi pénzért egy gurulós bőröndöt vennék. Sokkal könnyebb vele közlekedni, főleg, ha súlya is van.
Ezek a sporttáskák a legkényelmetlenebbek és a legkevésbé praktikusak. Nem lehet normálisan vinni. Válladra, hátadra sem tudod feltenni.
Gurulós bőrönd - hacsak nem tízezer lépcsn kell le-fel mászkálnod, mert akkor túrazsák :)
Ez marha kényelmetlen, azt már most elárulom. Én ilyenben költözködtem ki, de elég volt a Keletiig bevinni, azt hittem, agyvérzést kapok :D Kényelmetlen, ha megpakolod, baromi nehéz, nem lehet vele normláisan közlekedni, v mndenkit leütsz... hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!