Akkor ez most egy csoportos út?
Figyelt kérdés
Pár hete találtam a neten egy oldalt, egy utazási iroda oldalát. Volt ott egy nagyon kedvezményes last minute út, le is foglaltam. Miután kifizettük, még napokig ott volt, hogy arra a napra még mindig lehet jelentkezni, valamint mikor a fizetést bonyolítottam le, ott volt, hogy fakultatív programokra lehet jelentkezni, ha szeretnénk. És ott is x pénzt elkért. Akkor ez most egy csoportos út, amit ez az utazási iroda ajánlott?2018. márc. 1. 17:19
2/8 A kérdező kommentje:
Nem volt oda írva semmi ilyesmi. Csak annyi, hogy hol lesz a szállás és ennyi
2018. márc. 1. 21:21
3/8 anonim válasza:
A szerződésben minden le van irva.
Egyébként valszeg az.
4/8 A kérdező kommentje:
Átul-cettig elolvastam a szerződést, de nem ír ilyesmiről :D
2018. márc. 1. 21:29
5/8 anonim válasza:
Ától zettig... és az utazási iroda mit mondott, mikor foglaltatok?
6/8 A kérdező kommentje:
Semmit, a neten keresztül foglaltunk. Semmi olyat nem mondtak, ami az oldalon nem volt fent
2018. márc. 2. 16:12
7/8 anonim válasza:
Annyira lehet csoportos, mint amin mi voltunk. A cég csoportban "utaztatta ki" az utasokat repülővel, majd busszal a szállásra vittek minket. Onnantól kezdve többé nem láttuk a "csapattársakat", mert más szállodákban voltak. Hazaúton pedig velük utaztunk ugyanúgy.
8/8 anonim válasza:
Valószínűleg a szállodában van több hely is, amit szintén így adnak el. Ha buszos út, akkor egy busznyi embert együtt visznek ki, de ott azt csináltok, amit akartok. És ha van elég jelentkező, indítanak csoportos túrákat/városnézéseket/programokat, de azokon nem kötelező részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!