Münchenben vegyem meg a jegyem Freiburgba vagy itthon?
Figyelt kérdés
Február 12-én utazom Freiburgba. Megvettem a jegyem Münchenig, majd bementem a Keletiben a nemzetközi pénztárba, megvásárolni a München-Freiburg jegyet. Azt mondta az információn ülő hölgy, hogy az náluk 39 euro. jobban járok ha Münchenben veszem meg, mert az akkor belföldi jegynek számít és úgy olcsóbb. Du. fél 5 körül indul Münchenből ez a vonat és 21 órakor van Freiburgban. Valóban olcsóbb, ha ott veszem meg a jegyet? Nem is a pénz miatt fontos ez nekem, hanem mert lehet nem 12-én, hanem 14-én kell utaznom, így kicsit rizikós lenne előre megvenni az ottani jegyet is.2018. jan. 29. 07:30
1/3 anonim válasza:
Megnéztem neked a Deutsche Bahn oldalán, hogy milyen árkategóriában vannak a jegyek azon a napon, és különböző árakat találtam. A legolcsóbb 20 és 30 euró volt, de volt 70 is, viszont nyilván nem azt fogod megvenni. Interneten keresztül viszont azt hiszem, hogy olcsóbbak a jegyek. Mármint amikor Németországból Budapestre vettem meg a jegyet, akkor így volt, azonban nem jelentős a különbség.
Linkelem neked ezt az oldalt, hogy te is áttanulmányozhasd. Minden járatánál két ár szerepel, a Flexpreis azt jelenti, hogy amennyiben kifizeted ezt, van lehetőség visszaváltani a jegyet, a másik árnál pedig nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Meg is vettem. Köszönet.
2018. jan. 30. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!