Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány éves jogosítvány kell...

Hány éves jogosítvány kell ahhoz, hogy külföldre mehessek autóval?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 12:13
 1/8 anonim válasza:
54%
Nekünk azt mondták, hogy ha elmultál 18 akkor mehetsz. Tökmindegy mennyi idős jogsid van.
2010. jún. 3. 12:24
 2/8 anonim válasza:
2 évesnek kell lenni a jogsidnak
2010. jún. 3. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Most akkor melyik? :D

18. éves elmúltam, de még csak 1 éves a jogsim :P

2010. jún. 3. 12:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából most csak Ausztriába akarok átmenni egyet mászkálni :D.
2010. jún. 3. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem jön össze kocsival menj vonattal.Lehet, hogy még olcsóbb is és nagy élmény.
2010. jún. 3. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:

18 év felett teljesen mindegy mennyi idős a jogsid.

(Nem is hallottam még ilyen hülyeséget, hogy 2 éves jogsi)

2010. jún. 3. 13:06
 7/8 anonim válasza:
A 2 éves jogsi a pótkocsihoz kell, külföldre pedig 18 évesen mehetsz, ahogy mondták.
2010. jún. 3. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én erre két éve direkt rákérdeztem az okmányirodában, amikor a jogosítványomat csináltattam. Ott azt mondták nem tudnak rá válaszolni (:D), de kifénymásolt nekem 3 oldalt az ezzel kapcsolatos szabályokról, törvényekről a nő. Ebben az állt, hogy ha betöltötted a 18. életévedet, akkor vezethetsz külföldön, mivel a környező országokban kb sehol nem lehet 18 év alatt jogosítványt szerezni, és ehhez alkalmazkodnunk kell... Teljesen mindegy milyen idős a jogsid! Az enyém 5 napos(!) volt, amikor először külföldön vezettem.
2010. jún. 4. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!