Olcsó hétszemélyes autóbérlés?
nyaron hazalatogattam es olyan autot kerestem, ami:
1. nincs benne kilometer korlatozas
2. el lehet vinni kulfoldre
Nem hazudok, a Magyarorszagon letezo osszes autokolcsonzot felkerestem. A repteren levo nagyoktol (Hertz, Enterprise, stb) a falvakban levo no-name kolcsonzokig es basszus szinte SENKI nem volt, akinel ne lett volna 300 km/nap korlatozas, illetve ahol nem volt km limit, ott "csakis belfoldon" megjegyzes volt :(
Kriminalis ilyen szempontbol az autokolcsonzes Magyarorszagon.
Amit talaltam, az az ACE autokolcsonzo (Gyomroi uton), nem volt km limit, kivihettem a kocsit az orszagbol es 3 napra 33ezer forint volt biztositassal egyutt!
DE! sajnos nekik a legnagyobb kocsijuk egy Suzuki G.Vitara, ami szinten csak 5 szemelyes.
En egy Opel kombit kolcsonoztem toluk, 5 szemely plusz a borondok es kenyelmesen elfertunk. Marmint a 3 felnott utas hatul nem olyan kenyelmesen, de egy 3 napos Mo-Romania utat kibirtunk. Ha ti messzebb akartok menni, akkor inkabb bereljetek 2 kis kocsit. Ha mindenaron 7 szemelyes kell, akkor Good Luck! a keresgeleshez. Ha talaltal szoljal, mert engem is erdekel a jovore nezve!
Ezt dobta ki a google elsőnek..
Meg se nezted h mit linkelsz be ugye elozo?!? :((
Napi limit 300 km!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!