Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szolnokiak ti ha a vasútállomá...

Szolnokiak ti ha a vasútállomáson vártok a vonatra és megéheztek és akartok venni egy hamburgert akkor ti melyik büféből veszitek meg?

Figyelt kérdés
csak azert kerdezem mert 3 ilyen bufe is van a kornyeken, melyik a legjobb??

2017. nov. 29. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Abban, ami az út túloldalán van, de nem tudom mi a neve. Ár-érték arányban nagyon jó. A vasúton azóta nem veszek hambit mióta az egyik büfés nő tüsszentett a tenyerébe, és azzal a kézzel folytatta a hambim összerakását.
2017. nov. 29. 19:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt, a sarga hamburgeres hazra gondolsz szerintem, ugy emlekszem valami hambifalo a neve vagy valami ilyesmi, am ez igencsak undorito lehetett amit irtal es csak siman eljottem volna szó nelkul ha viszont elore kifizetette veled akkor az kinos.
2017. nov. 29. 19:09
 3/7 anonim válasza:
Mekiben ott van nem messze
2017. nov. 29. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Igenigen, az lesz az..hát én is mondtam hogy azt a hambit megeheti ő és eljöttem. De azóta nem vagyok hajlandó ott enni.
2017. nov. 29. 20:28
 5/7 A kérdező kommentje:
megértem, én se fogok ott enni semmiképp, köszi.
2017. nov. 29. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

A vasúton vettem egy szendvicset 500-ért és volt benne három szelet szalámi, meg egy kis sajt, oszt jó napot... Inkább a pizzást meg a fornettist választom a vasútállomás épületében.

A mekiben és kfc-ben borzasztó ízük (személyes tapasztalat és vélemény) van és drágák is a hamburgerek.

2017. dec. 20. 17:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Am általában en is pizzát veszek ott, mert ott van helyben es 230 ft ért egész jo pizzát adnak, ha nagyon éhes vagyok szoktam venni, hamburgert ritkábban veszek de ha veszek akkor inkább kimegyek a sárga épülethez en is.
2017. dec. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!