Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Horvátországba megyünk nyaraln...

Horvátországba megyünk nyaralni, életünkben először. Viszont nem vastag a pénztárcánk, mert közben lakást újítunk fel. Mégis mennyi pénz legyen nálunk minimum, ami 1 hétre elég ketőőnknek?

Figyelt kérdés
Appartmanban leszünk,és itthonról nagyon sok mindent viszünk.(kaja-pia) Szóval pihenni megyünk.
2010. máj. 31. 05:24
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Ha visztek kaját az jó, mert az ott dupla áron van.

50 kuna egy pizza, 70 kuna egy szép törölköző, vagy egy szivacs amire kifekhetsz napozni, speckó papucsot kell venned ott az kb 30 kuna amivel bemehetsz a tengerbe.

Meg ha ajándékot is hoznál haza, akkor sok.

50kuna egy koktél ha kiültök egy koktél bárba iszogatni.

300 Ezer Ft legyen, de nem muszáj elkölteni.

2010. máj. 31. 05:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már nagyon sokszor jártam Horvátországban, bejártam a férjemmel az Isztriai-félszigetet is.Mi is sokszor apartmanban voltunk, és vittük a kaját és a vízet. Nekünk az egész másfél hét nem került ennyibe mint amit az előttem szóló írt, pedig az aprtmanunk a tengerparton volt közvetlenül. Mi 90.000 ft költőpénzt vittünk, de mi minden nap egyszer étteremben ebédeltünk kb. 200 kunáért. Viszonyítás képpen: 1 doboz tojás kb. 9 kuna, egy tejföl 2,5 kuna. 1 liter benzin 7-8 kuna között van. Szóval szerintem kevesebb is elég. Jó nyaralást kívánok:)
2010. máj. 31. 07:11
 3/8 A kérdező kommentje:
A mi apartmanunk is a tenger mellett lesz,kb 80m. Az első hozzászóló összege valóban nagyon sok!
2010. máj. 31. 07:39
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is a 90000-100000 Ft költőpénz reális. Mivel írtad, hogy nem a költekezés a lényeg, szerintem még vissza is hoztok belőle.
2010. máj. 31. 08:47
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

Tudom, hogy nem ez a kérdés, de ha ilyen kevés pénzetek van, akkor miért nem indultok neki Montenegrónak? Gyönyörű ország, felejthetetlen utazás. Az árak (még) minimálisak)

Akár azt is csinálhatjátok, hogy Horvátországon keresztük mentek Mo-ba.

2010. máj. 31. 09:03
 6/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Tartalék pénz mindig kell, pláne külföldön.

A kocsi miatt is lehet kiadás (büntetés, alkatrész) lehet eü. probléma, bármi. Vinni kell sok pénzt és lehetőleg visszahozni.

2010. máj. 31. 09:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is rengetegnek találom az első által leírt összeget. Mi 4-en voltunk Horvátországban kb 200 ezer ft-ból, apartmanban, de nem spróltunk szinte semmin. A kaján egy kicsit, nem ettünk csak kétszer étteremben az egy hét alatt, de különösebben nem is tartottunk igényt rá.

Pl a speckó fürdő szandált itthon is meg lehet venni, akár piacon is, nem túl drágán... Én azt mondom hogy vigyetek magatokkal kb 100 ezer ft-ot, ezt egyáltalán nem muszáj elkölteni, plusz bankkártya vészhelyzet esetére! Ahogy előttem is mondták, baj lehet az autóval, ellophatják a pénztárcátokat, történhet bármi, kell hogy legyen tartalék nálatok. Természetesen értéket strandra ne vigyetek, de ha csak sétálni indultok, akkor se legyen nálatok minden vagyonotok, csak kisebb címletek! A bankkártyát érdemes nem a pénztárcába tenni, és ha úgy gondoljátok nem fog kelleni, akkor a táska mélyén hagyni az apartmanban!

2010. máj. 31. 15:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!
2010. máj. 31. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!