Ausztráiába megyek dolgozni és nem vagyok biztos a némettel kapcsolatba!? Ich kann Dienstag gehe ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Hogy van nemetül az h a Doktornő engem küldött eköször önökhöz? Aktuális még a munka? Tudnák én önöknél dolgozni? És egy nemet tanfolyam Ausztriába nagyon nehez az A1? Mennyibe kerül?2017. okt. 15. 11:39
1/6 anonim válasza:
Először magyarul tanulj meg "tudnák", utána jöhet az idegen nyelv. Bár nem csodálkozom azon, hogy itthon nem tudsz megélni és inkább menekülsz a mosogatásba. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a kioktatast nem erre gondoltam😞😧😃
2017. okt. 15. 11:58
3/6 D. Brasco válasza:
Ha ennyit es ilyen alap dolgokat sem tudsz németül elmondani akkor szerintem hanyagold ausztriat........mindenkinek jobb lesz....
4/6 anonim válasza:
Ha ennyit sem tudsz németül megkérdezni, akkor hogy a 3,14csában fogod megérteni a rá kapott választ???!!
5/6 anonim válasza:
"Ich kann Dienstag gehe ez mit jelent?"
Azt, hogy szerdán már késő lenne odamenni...
6/6 anonim válasza:
Figyelj, ha ennyit nem tudsz, akkor felejtd el az egészet.
ALAP, hogy idegen országba nem megyünk ki nulla nyelvismerettel.
A kérdésben feltett mondatod SEM jó úgy kapásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!