Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » El szeretnék utani július-végé...

El szeretnék utani július-végén, augusztus elején Egyiptomba! Mennyit kéne félretennem?

Figyelt kérdés
Én 400000 Ft-ra gondoltam. Mit gondoltok, ennyi elég lenne 2 főre? Ezt mindennel együtt gondoltam,költőpénz is benne van. A másik opcióm Spanyolország lenne.
2017. szept. 27. 14:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Elsősorban én is utazási irodával mennék Egyiptomba, hiszen nem szeretnék én vesződni a szervezéssel...stb. Spanyolországot szerintem egyedül is meg tudnám szervezni, itt pedig Barcelonára gondoltam. Hogy kell elkezdeni egyénileg szervezni egy ilyen utat? Miért jobb egyénileg? Bocsánat, csak 20 éves vagyok és ez lenne az első, saját külföldi nyaralásunk a barátommal, eddig csak családdal mentem, és nekem semmit nem kellett szervezni!
2017. szept. 28. 17:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Megnézed, mennyi a repjegy egy repjegykereső oldalon, pl. skyscanner.hu vagy amelyik légitársasággal menni akarsz,

Keresel egy szállodát a bookingon vagy egy lakást az airbnb-n, vagy hostelt, attól függően, milyen szállást akarsz.

Megnézed, hogy jutsz a reptérről a szállásra.

Írsz egy listát arról, miket akarsz megnézni, és megnézed, hogy jutsz el oda.

Egyiptomban sok cég foglalkozik fakultatív kirándulások szervezésével és jobban jársz, ha magad foglalod le, mint ha irodán keresztül.

Egyébként Hurghadáról mindig az volt a véleményem, hogy ha csak a tengerpart vonz, azért nem érdemes Egyiptomba menni; ha már Egyiptomba megy az ember, akkor a történelmi nevezetességeket nézze meg.

2017. szept. 29. 16:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Utánanézek és ha elsz kérdésem irok még ide!
2017. szept. 30. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha Egyiptomba mész, csak olyan utazási irodát válassz, amelyik tartalmazza Luxort, királyok völgyét, Edfut, Abidoszt, esetleg Abu Simbelt.

Ha Barcelonába tartasz, ott van néhány érdekes hely a környéken is, és tudok küldeni (vagy legalább felsorolni) jó leírást a nevezetességekről. Térképet mindenképpen érdemes venni.

2017. szept. 30. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!