Nagyon szomorú vagyok. Ti mit csináltok ilyenkor? Volt már valaki ilyen helyzetbe?
Sziasztok!
Holnap er veget az 1 hetes nyaralasunk...Horvatorszagban vagyunk a csaladdal...egy olyan paratlanul szep hely amit a bahamakhoz tudnek hasonlitani....Csodalatos volt ez az egy het...Vegre felszabadultam,kikapcsolodtam,el szallt minden problema...De ha hazamentem kezdodik ujra az idegeskedes..stresszeles..minden egyeb...otthon var a baratnom de valahogy meg az sem vigasztal...mit tegyek hogy picit jobb kedvem legyen? Nem akarok hazamenni😭
"mit tegyek hogy picit jobb kedvem legyen? "
Én, ha nem akarok hazamenni valahonnan, akkor először hisztizek egy sort :D (ez nálam azt jelenti, hogy naponta kb. 15x elmondom, hogy nem akarok hazamenni), aztán tudomásul veszem, hogy az élet körforgásához az is hozzátartozik, hogy hazatér az ember, és azonnal elkezdek pénzt gyűjteni a következő évi nyaralásra, a visszatérésre :-)
Egyébként az 1 hetes nyaralás pont az az idő, ami jellemzően nem túl szerencsés: ahhoz nem elég sok, hogy ki is pihenje magát az ember, de ahhoz elég, hogy az ember megízlelje a kikapcsolódás ízét :-) és akkor ott marad az ember félbe :D
Egyik alkalommal Spanyolországban jártam így, nagyon nem akartunk hazajönni és olyan szerencsém volt, hogy kintről meg is tudtam oldani, hogy még egy hetet maradtunk :-)
utazási irodánál szerencsére volt 1 héttel később is hely hazafelé a buszon, s átköltöztünk egy másik, olcsóbb szállásra. 2 hét után meg már elégedetten mentünk haza :-)
Ti nem tudjátok/tudnátok megoldani?
Az utolsó nap a nyaraláson és az első nap otthon elég "savanyú", de aztan gyorsan felveszed az otthoni ritmust. Így csak ezt a két napot kell túlélned.
Egyetértek az előttem szoloval, legközelebb próbáljátok meg 10-14 napra menni!
"Istenem de jo neked..."
Ja, nagyon... :D Azóta vállalkozó lettem és szerencsétlenségemre olyan melót csinálok, hogy még 1 hétre se nagyon tudok elmenni... Vagy ha mégis, akkor hülyére fizethetem magam, hogy helyettesítsenek. Az utóbbi időben/években leginkább csak annyi jut, hogy néha péntek délutántól vas. estig eljutunk valahová... (első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!