Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Legjobb ár-érték arányú 4...

Legjobb ár-érték arányú 4 görgős, merev falú kabinbőrönd?

Figyelt kérdés

Tudtok ilyet ajánlani?

40-50-et nem szívesen fizetnék érte, de olcsóbb bőrönddel (10 volt a közepes) már megjártam egyszer. Konkrétan elolvadt a bőrönd kereke a forró aszfalton és szétrepedt, pedig rövid távon húztuk.

Ennél azért most jobbat szeretnék.

4 görgő fontos (könnyebb húzni, főleg gyerekkel a másik kézben), a merev falhoz is ragaszkodom (azt nem tudom púposra tömni, így biztos befér a keretbe).

A Gabol, Benzi márkákról mi a vélemény?

[link]

[link]

Vagy a Years bőrönd?

[link]

2017. júl. 3. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, merre laksz, de én őszintén tudom ajánlani azokat a bőröndöket, amiket pl. a Westend földszintjén lehet kapni kb. minden második táskás árusnál. Az én kabinbőröndöm onnan van, 8 ezer forint volt, és lassan két éve havi szinten van hogy 10-szer is rángatom válogatott reptereken, és még mindig hibátlan állapotban van (legutóbb 42-43 fokban várakoztunk, illetve ilyen hőfokon melegedett aszfalton húztam, és semmi ilyesmi probléma nem történt vele).
2017. júl. 3. 15:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Debrecen. De hasonló helyen vettem, Tesco üzletsoron.
2017. júl. 3. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat en a kinai ill koreai aruhazakat ajanlom. Viccen kivul sokszor jobban megeri. Nekem kb ket borondom volt az elmult eveim alatt es mindketto azsiai boltbol kb 5-8000 ert. A masodik kereke valami lagyabb gumibol van de erdekes modon nem kopott meg el, pedig mar kb mindenhol mindenen atmentem vele.
2017. júl. 4. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!