Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hová érdemes most menni...

Hová érdemes most menni nyaralni? Melyik hely a biztonságosabb szerintetek? Egyiptom vagy Törökország?

Figyelt kérdés
Mindkettö hely tetszene, de biztonság szempontjából tanácstalan vagyok.
2017. jún. 20. 14:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
15:49 válaszom: Egyedül nyilván nem utaznék, Hurghada lenne a kiszemelt esetleg a bazár sor! A két ország között hezitálunk, mert hozzánk Debrecen közel van, és mindenképpen onnan szeretnénk menni.Olvastam a konzuli oldalt, nem tudom....ott elég elrettentö, ahogy fogalmaznak. Bár az üdülö övezetet nem emlitik.
2017. jún. 20. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Pont voltunk tavaly ilyenkor Belekben :). Nekem tetszett, bar kulonosebben semmi extra nincs ott, csak a tenger meg pihenes. De abban biztos lehetsz, hogy egy terrorista se fog transzfer buszozni orakat, hogy majd vegigrobbantsa a tuzo napon a teljesen elszigetelt hoteleket :D. Ennyire nincs ott semmi. En egyebkent a delkeleti orszag reszben elek, kb. 4 orara Aleppotol, de meg itt sincs semmi. Nem kel fel reggelente rettegve az egesz varos, nemhogy meg a turista ovezetekben.
2017. jún. 20. 16:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is a terrorizmus miatt feszengek. Viszont ha az ember nem megy sehová, az sem jó! Igy élni meg nem a legjobb, hogy félek mindentöl.
2017. jún. 20. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jobban félnék attól,hogy elüt a 6:20-as,mint hogy valaha az életben terrortamadas aldozata/tulélője leszek!

Nyilvan igy is lehet elni hogy rettegsz mindentől....csak nem érdemes...

2017. jún. 20. 16:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem érdemes, és nem is szabad. Mert ebbe akkor beleörül az ember! És ezeknek az embereknek pont ez a céljuk! hogy féljünk! Valóban ennyi erövel elüthet az autó, lehet egy baleset....bármi....de ahol tavaly voltak problémák,nyilván jobban fél az ember, mint abban az országban, ahol még nem volt semmi. Gondolok itt akár egy kisebb szigetre. Azért ott nagyobb a biztonság! vagy tévedek?
2017. jún. 20. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Mindkét helyen voltam, Törökországból a múlt heten jöttem haza. A nagyon olcsó túlzás, de az árak kb. Fele , két harmada egy spanyol vagy görög nyaralasnak, és szerintem jobb. Alanyaban voltunk, teljes a nyugalom, csend,es tisztaság. A repülők tele vannak, tehát nem igaz, hogy senki nem megy oda. A repülőn nagyon sok kisbaba volt, gondolom a szülők is bíznak a torok biztonságban. Nagyon jól éreztem ott magam, bármikor visszamennek.
2017. jún. 24. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!