Mennyi poggyászt vihetek magammal Eurolines járatokon?
Valamiért nem tudom megnyitni az oldalt így nem tudok utánajárni. Évekkel ezelőtt utaztam már Eurolines-al, úgy emlékszem akkor 2 "nagy" bőröndöt lehetett magunkkal vinni. Nem volt megadva méret.
Viszont minden mindig változik ezért most nem tudom, hogy mennyi bőröndöt is vihetek magammal. Ha valaki tudja arra kérem ne tartsa magában. :)
Köszönöm
A magyar nekem sem nyílt meg, úgy látszik, lelőtték a szervert. Próbálkozz később. Vagy hívd fel őket.
Viszont a szlovák oldal bejött magyarul, a szabályok biztos azonosak: [link]
Nekem most mindenhol 2 bőröndöt ír. Utaztam már velük én is de az már nem most volt és fogalmam sincs, hogy melyik ország szabálya szerint utazzak. Én kis naív úgy gondolom, hogyha Hollandiából utazom akkor a holland szabályokat kell követnem. Bevallom kicsit most hülyének érzek magam, hogy nem jártam előbb utána.
Remélem itt nem dobatják ki a "felesleges" cuccot mit a repülőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!