Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Horvátország, Plitvicei...

Horvátország, Plitvicei tavakhoz KIZÁRÓLAG belépőjegyes módon lehet eljutni?

Figyelt kérdés
Sosem voltunk, és egy nyaralás előtt ott piknikeznénk a tervek szerint. De valahol felmerült, hogy egy családnk majd 10-15 ezer ft a belépő. MI csak leterítenénk egy pokrócot egy kis tízóraihoz. Hiú álom marad? :D kösziii
2017. jún. 11. 18:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Ha a tavakat, vízeséseket is akarjátok látni, akkor igen. Ez egy nemzeti park, elég népszerű, csak szervezett keretek között, jó pénzért látogatható. Ma már a levegővételért is fizetni kell lassan, nemhogy egy ilyen helyen...

Ha mégis látni akarjátok, egy napot szánjatok rá. Nagyon szép, megéri az árát. Induljatok egy nappal korábban a tengerre, aludjatok Plitvicénél, ott sok vendégház van. Másnap nézzétek meg a tavakat. Onnan már közel a tenger, estére leértek.

2017. jún. 11. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

A nemzeti parkba belepot kell venni, anelkul nem mehetsz be.

Mondjuk pont oda piknikezni, 'jaj csak leulnenk ide, nem is akarjuk a parkot megnezni' olyan tipikusan magyar megoldas, nem is csodalkozom rajta hogy felmerult. Mindenki mas kifizeti, hogy legyen mibol fenntartani a parkot, de nektek, NEKTEK ingyen legyen, mert nehogyma' fizetni kelljen.

2017. jún. 11. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:
KIZÁRÓLAG!
2017. jún. 11. 20:25
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Ha nem akarjátok megnézni, piknikezzetek máshol. Most ez komoly?
2017. jún. 11. 20:31
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Ez a kerdes annyira tipikusan magyar higy már szinte fáj........én sem szétnézni akarok a louvre-ban,csak hallottam van egy jó büfé a másodikon,csak oda szaladnék fel......
2017. jún. 11. 22:50
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem igazán értem. Ha nem akarjátok megnézni, csak piknikeznétek, akkor miért mennétek oda? Van egy csomó szép hely, itthon is, ahol lehet ingyen kirándulni, piknikezni.
2017. jún. 11. 22:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg a "Vigyázat, vadnyugat" c. filmet, ott forgatták.
2017. jún. 11. 23:08
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Egyszerűen nem térek magamhoz!

A moziba is bekéredzkedtek azzal, hogy csak popcornt jöttetek enni??!

2017. jún. 12. 15:22
 9/13 anonim válasza:
Szerintem ha már ott lesztek, nézzétek meg, az meg, hogy ingyen bejussatok valóban hiú álom marad. Egyébként gyönyörű az egész környék, engem lenyűgözött, szóval megéri az árát.
2017. jún. 17. 10:58
 10/13 A kérdező kommentje:

köszi a sok okoskodó beszólást. A tengerre megyünk , gyengébbek kedvéért, 45 éves koromra felnőtt életemben először, úgyhogy nyugodtan lehet szemétkedni. Örülök, hogy mindenkinek úgy terem a pénz, vagy csak ráért trollkodni. Igen, nem gondoltam, hogy belépő kell egy tóhoz, miután se a Balatonnál, se mondjuk SZilvásváradnál a vízesésnél AZÉRT, hogy simán megnézzem, nem kell fizetni. Fúúú, biztos én gondolkodom szarul. MIndegy.

A normális válaszadóknak köszi a segítséget, és a magánleveleket is.

2017. júl. 3. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!