Hová tegyük az értékeinket a tengerparton?
Én sem vinnék telefont. Egy könyvet szoktam magammal vinni, azt még nem lopták el soha :D
De lehet kapni vízálló telefontokokat, és akkor be tudod vinni magaddal. Bár szerintem az kényelmetlen lehet, hogy a nyakadban lóg valami. De egyre többen használnak ilyet.
Ha elfogadsz egy tanácsot, a nyaralás arról szól, hogy leteszed a telefonodat és kibámulsz a fejedből. Rácsodálkozol arra a másikra ott melletted. Nem másoknak csinálsz és töltögetsz fel fotókat, hanem jól érzed magadat.
A strandra pedig strandpapucs, törölköző és könyv kell csak a szobakulcs mellé.
Mi általában saját partos hotelbe megyünk mindig, de telot vagy pénzt nem viszek le a partra.
Telót 1-2x max a nyaralás alatt, ekkor csinálunk képeket, és utánna vissza viszem a telot a szobába. Pénzt ha 10 € leviszünk az elég apró dologra.
Már tavaly is hirdettek "WIFI mentes" szállodákat pl. Olaszországban olyanoknak, akik "csak" nyaralni, kikapcsolódni szeretnének...
...és le tudnak válni egy hétre a munkatársakról, a rokonokról, meg a fészbúkról!
Gondolom furdorucis, pozolos, tengerben hasalos stb.kepeket akarnak csinalni.
Vigyetek normal kis automata fenykepezot, nyilvan az se jo ha ellopjak, de a teloert nagyobb kar sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!