Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tapasztalaitok? Melyik au-pair...

Tapasztalaitok? Melyik au-pair oldal a jobb? Megbízhatóbb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szerintetek?

2010. máj. 17. 16:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is akarok menni egyszer. Neked van a gyerekekkel tapasztalatod? Mert nekem nincs, és még főzni sem tudok :D
2010. máj. 17. 18:02
 12/19 A kérdező kommentje:
Au-pair még nem voltam, de vigyáztam már gyerekekre a környékünkön sokszor. És tanárképzőbe is járok, nem tudom az mennyire számít:p
2010. máj. 17. 18:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
hát nem mondom elég válogatós lehetsz de igazad is van mert hoszu ideig leszel ott... majd két év mulva én is kiszeretnék menni :) ja és olvass au-pair blogokat... pl van az "en angliám" nevű ha irsz melindának egy e-mailt biztosan ad jótanácsokat :)
2010. máj. 17. 18:47
 14/19 A kérdező kommentje:

:)

És linket kapok? :D Ismerek egy két ilyen blogot, szoktam is olvasgatni:)

Hát nem leszek kint sokáig... ezért is nehezebb számomra a keresés. Mert csak 3 hónapra tudok kimenni, vagyis a nyárra. októberre vissza kell érjek a suli miatt...:|

2010. máj. 17. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
okés küldök ;) [link] ez egy angliai blog [link] ezt nagyon szeretem [link] és ez is egy amcsi blog
2010. máj. 17. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:
ja meg még van kettő angliai de azok anyira nem érdekesek ha ekll belnkelem :D
2010. máj. 17. 19:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:) linkeld, veszíteni nem veszítek:) Amúgy a két amcsit én is szoktam olvasni:D
2010. máj. 17. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

17 19-es vagyok

Hajajj, ezen még kár aggódnod, hogy még nincs meg a jó család! Én is vagy 2 hónapra előre már nekiestem keresni, de igazából csak kb 2-4 héttel azelőtt gyorsultak fel a dolgok, amikor menni terveztem/szerettem volna. Szóval majd idővel mindenképpen több lesz, csak türelem. :)

Én is "válogatós vagyok", ami nem baj. Mert ha már most nem tetszik valami, akkor valószínűleg mikor kint leszel sem fog, és mégiscsak ott élsz majd azzal a családdal egy házban az ő szabályaikkal. Nem mindegy. Jobb is így, nem szabad sose az első ajánlatra menni. Nyugi, majd lesz még olyan, nem is egy, ami megfelelő lesz, bár igaz, hogy a 3 hónaposokat kevesebben keresik. De ne aggódj.

Július még messze van, én a repjegyet 1 héttel előre foglaltam csak le, előtte 2 héttel kezdtem el levelezni azzal a családdal.

Amiatt se aggódj, vannak akik nem írnak vissza, óó, én hánynak írtam, akik nem írtak vissza. Mert én egy idő után boldog boldogtalan családnak írtam, aztán ha visszajelzett, akkor még mindig el tudod dönteni, h érdekel-e valójában. Az még semmit nem jelent... Szóval bombázd csak nyugodtan a családokat.

Az aupairworld.neten am ne mindig a gyorskeresést nézd csak, hanem a rendes keresőn, h anglaiai családot keresel ott is nézegess néha. Mert nekem pl a korom 19 volt, a család ahova mentem meg 23tól keresett, mégis engem választottak.

Hú, az én történetem bonyolult, a család kb másfél hónapig maga volt a jackpot, eszméletlen rendesek voltak velem. Aztán kezdtek megváltozni a dolgok. Bár ezt közvetlenül nekem nem mondták meg, mi volt a gond velük v talán velem. Meg sok kis dolog volt itt, most nem írom le, de a lényeg, hogy nem bántam meg hogy kimentem még így se, szereztem barátokat több országból(ők is aupairek). Próbáltam egy másik családot még, de az aztán tényleg szörnyű volt, na meg nem is sikerült, amit nem is bánok. A család már nem tartott igényt aupairre amúgy, ezért is jöttem el egyrészt, mert méáshol voltak a gyerekek, nekem nem volt pénzem így már az utolsó pár hétben.

2010. máj. 17. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:

itt van a két angliai blog is : [link]

[link] de ezek nem anyira jok :D

2010. máj. 18. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!