Hogyan tudnék olcsón utazni trópusi területekre?

Mondjuk auert kivancsi lennek neked mi maradna a kulturabol meg az eleterzesbol melo mellett.......
De amit tudok ajanlani:
Skyscanner
Azair
Illetve egyeb fapados tarsasagok weboldalai mint pl a wizzair

elmondom neked nincs olyan onkentes munka ahol nektek allnak a repjegyet sot egyeb olyan lehetoseg sincs szamodra ahol mas allna a repjegyet
en pl kapyam munkajanlatott Kambodzsaba, na ok fizettekk volna a repjegyet

" Tudtok valami lehetőséget, bármilyen önkéntes munkát vagy akármilyen programot, ami állná a repjegyet, vagy egy részét?"
Nem értem a kérdést, munkáért cserébe általában pénzt kapsz, pénzre meg vehetsz repjegyet, az ilyen munka miért nem jó?

Én trópuson élek, és mi finanszírozunk ilyen önkéntes programokat a környező (Indiai óceán) országokba (Madagaszkár, Mauritius, stb) EU pénzből. Volontaires de solidarité internationale vagy volontaire internationale en entreprise a program neve.
Feltételek viszont
- felsőfokú francia és jó angol nyelvtudás
- egyetemi végzettség
- 29 év alatti életkor
- EU állampolgàrság
1-3 éves időtartamra lehet menni (ennél rövidebb nincs).
Viszont Réunionig fizetni kell a repjegyet, onnan fizetik utána az adott orszàgba.
Emellett havonta van valamennyi apanázs ami elég a megélhetèsre (félretenni mondjuk nem tudsz).
France Volontaires oldalán tudsz nézelődni, esetleg a www.reunionnaisdumonde.fr weboldalon.

Elvileg rengeteg EVS szolgálat van az EU-n belül, de a feltételek mindenütt ugyanazok (1-3 éves tartózkodás, felsőfokú nyelvtudás, 29 év alatti életkor, egyetemi végzettség). Ez EU rendeletben van lefektetve, ezen változtatni nem lehet. De hogy ez trópusi országba van-e, azt nem tudom, mivel általában olyan messzi helyekre nem küldenek, csak a tengerentúli területekről. Az meg főleg francia, illetve spanyol vagy portugál tudást igényel.
Lehet, hogy van más szervezet is, más feltételekkel, de azokat sajnos nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!