Ha veszek egy előfizetéses telot vkitöl és az nem fizeti rá a részletet, nekem lehet gondom belőle?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 18:42
1/5 anonim válasza:
Nem.
Nem a telefont tiltják le hanem a kártyáját - de te nyilván a sajátodat használnád.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, csak arra gondoltam, h mivel a telefonban gps van ezért le tudják követni meg ilyenek és látják h használatban van
2017. máj. 8. 20:47
3/5 anonim válasza:
Várj, te most arra gondolsz, hogy részletfizetésre vette az, aki eladja neked, és még folyamatban van a törlesztés?
Mert az előfizetni díjcsomagra lehet, saját kártyával, ahhoz semmi köze annak, aki a telefont eladja.
4/5 anonim válasza:
"mivel a telefonban gps van ezért le tudják követni meg ilyenek és látják h használatban van"
Ennek semmi köze a dologhoz.
A GPS-sel nem rendelkező telefonokat is "le tudják követni".
A szolgáltató nem a telefont tiltja le vagy korlátozza, hanem a SIM-kártyát, még akkor is, ha azt közben átrakják egy másik telefonba.
5/5 anonim válasza:
Ha a telefont is részletre vette, akkor jó eséllyel el sem adhatja. Én nem tartom kizártnak, hogy ilyen esetben azt is letiltják. Én biztosan nem vennék ilyen telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!