Törökországban nyaralni az idén? Volt valaki?
"A szállodát nem hagynánk el."
Akkor miért írsz ki ilyen kérdést, ha te nem "Törökországban", hanem csupán egy török szálloda udvarában leszel??! Ehhez nem tudom, hogy egyáltalán minek kell bárhová is elutazni??! Ezt ingyen megtehetem pl. itthon a kertben is, hogy csak eszek és napozok egy hétig.
És még csak nem is kockáztatom, hogy esetleg se..be lőnek...
Szeretném a kérdezőt megnyugtatni, all inclusive bárt még soha de soha nem robbantottak fel Törökországban.
Ilyen csak Egyiptomban szokott megtörténni. Igaz, Egyiptomban fémkereső kapukkal sem tudták ezt megakadályozni.
Törökországban rend van. Igaz, fogsz látni géppisztolyos rendőröket az utcán, de tudni fogod, ez csakis temiattad van.
Ha nem tv2, mtva agymosott barom vagy, valószínűleg azért hallottál néminemű dolgokról, amik adhatnának nyugtalanságra okot, ha egy jobb szakközéppe jártál, elgondolkodnál-e rajta, hogy szerinted illő-e olyan helyre vinni a pénzedet, amelyik diktatúrát épít, amelyik embereket bebörtönöz, amelyik totálisan lábbal tiporja a szabadságjogokat, de tudom, téged ez nem érdekel. Csak legyen meg a terített asztalod reggel, délben és este.
A te dolgod, a te értékrended. Ha erről bármi többet mondanék, elrontanám a nyaralásod.
Búcsúzóul, annak reményében hogy egy picit fejlesztem az utazási kultúrádat beteszek ide egy árlistát a legalább 4 csillagos török szállodák jelenlegi árairól.
Fő per éjt látsz minden adóval, illetékkel. (Azt hiszem, utazási irodák még mindig így hirdetik az áraikat).
Tehát ha azt látod, 15 euró, az azt jelenti, hogy fejenként 5000 forintnál kevesebb az általad vágyott habzsidőzsi naponta.
Jó étvágyat, és jó utat a nyaralásodhoz. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!