Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Booking fizetés hogyan térténik?

Booking fizetés hogyan térténik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Booking.com oldalon foglaltam szállást.

Leirná pontosan valaki hogyan történik a fizetés mikor vonják le a kártyáról az összeget?

Visszaigazoló email is jött már a foglalásrol.

Csak értelmes válaszokat kérnék.

Köszönöm

2017. ápr. 25. 04:41
 1/6 anonim válasza:
22%
Nem történik meg a levonás, ennek az oldalnak az a lényege hogy az esetek 95 %bam, nem kell még foglalót sem küldeni.Tehát majd helyben fizetsz. Én kb már vagy 10-szer foglaltam itt és minden esetben igy történt a fizetés.
2017. ápr. 25. 06:46
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Nézni kell, hogy a foglalásnál mi van leírva. Van ahol nincs előleg, fizetni csak akkor kell amikor a szállodából éppen be vagy ki jelentkezel. Van ahol előre kérik az előleget, le is írják, hogy mikor vonják le. Én eddig csak olyan szállást foglaltam ahol helyben kell fizetni.
2017. ápr. 25. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegyiknél ugyanúgy zajlik.

A konkrét foglalás részleteit, feltételeit kell megnézni.

Mi mindig olyat választunk, amit le lehet mondani és nem kell előre fizetni. De nem mindegyik ilyen.

2017. ápr. 25. 09:52
 4/6 anonim ***** válasza:
90%-ban helyszìnen fizetsz. Àltalanossàgban cseh, brit, ìr hotelek szoktak előleget vonni eddigi tapasztalataim szerint.
2017. ápr. 25. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha már kaptál visszaigazolást, feltehetően nem kell előre fizetni. Ha azonnal kell, a honlap átirányít a banki oldalra, dombornyomott kártyával fizetsz az ott elírtak szerint. Ha ezt nem kérték, majd a helyszínen. A Visszaigazolásban benne vannak a fizetési feltételek, az is, milyen kártyával és pénznemben fizethetsz.
2017. ápr. 25. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Csak oda volt írva valami, amikor foglaltál??? Vagy azt mondod, kattintgatsz, nem olvasol, utólag meg mész panaszra hogy átvertek?

A korábbi válaszolók leírták, hogy a vásárlásnak több módja van. Csakis te tudhatod, te mit választottál.

2017. ápr. 25. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!