Szervusztok, tudtok esetleg olyan utazási irodát, ahol külföldre utaztat, és a gyermek részvételi díját csak 3 év fölött kéri el?
Első jól írta, a hároméves ugyan kaphat kedvezményeket, de már nem kisbaba, hogy mindenhová ingyen vihetik.
"nem méltányos"
LOL. Akkor utazz a máltai szeretetszolgálattal. Az utazási irodák _nagyon_ nem méltányosak.
Hogy milyen bájosan szarkasztikusak vagytok, ti hobbiválaszolók! Vagy dúskáltok a pénzben, de inkább az a gyanúm, hogy nincsen gyereketek - srácok. Merthogy nem anyukák vagytok, ugye??
Az ilyen válaszolók szerintem megtarthatják maguknak a véleményüket- a stílusukkal együtt. Amúgy ha belegondoltok fiúk: egy kettő éves gyerek nem eszik annyit, nem használja a közösségi létesítményeket (pl. strand és játékok, animátor szolgáltatások) mint egy 12 éves.
Keressétek ki a Googlen a 2 éves és 12 éves gyerek fotóját: hátha felfogjátok esetleg a különbséget.
De nem vagyok benne biztos, fiúk.
Elso valaszolo vagyok :
Egyreszt 39 eves no, masreszt anyuka. Szoval ezzel mellefogtal. Meghozza olyan anyuka, aki rendszeresen repked a gyerekevel egeszen kicsi kora ota. Mivelhogy a szuleimtol tobb ezer kilometerre elunk, egy szigeten tehat ha latni szeretnenk oket, akkor csak a repulo lehetseges.
De emellett rendszeresen szervezunk magunknak utazasokat, tobb foldreszre is. Utoljara Del-Afrikaban voltunk, meg Szvazifoldon. A gyerekre, aki akkor volt 2 es fel eves, siman felszamoltak gyerekdijat mindenhol. A repjegyre is 70%-os arat kellett fizetni.
Ket eves kora alatt olben utazott, illetve tengerentuli uton bolcsoben. Szallodaban a mi agyunkban aludt.
De 2 eves kor felett mar nemzetkozi szabalyok irjak elo, hogy egyreszt kulon jegy kell neki kozlekedesi eszkozre, masreszt a szalloda koteles neki sajat pot- vagy rendes agyat biztositani.
Tok mindegy, hogy te ezt meltanyosnak tartod vagy sem, de ez a szabaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!