Tudom hogy hülyességet kérdezek de miskolcról nyéregyházáig biciglivel gondolkozok hogy letekernék hány óra lenne leérni? és vannak e külön utak ahol kevesebb jármű jár?
Nagyjából, egy kényelmes 20km/órás tempóval számolva (plusz pihenő és ilyesmi) olyan 6-8 óra lehet, attól függően, hogy milyen útvonalon mész.
Itt meg tudod tervezni:
vagy az új felület:
Sosem voltam még arra, szóval az utakkal kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, de az útvonaltervezőben a járművet is meg tudod adni a tervezéshez.
* Tudom, hogy hülyeséget kérdezek, de Miskolcról Nyíregyházáig biciklivel gondolkozom, hogy letekernék. Hány óra lenne leérni? És vannak-e külön utak, ahol kevesebb jármű jár?
Elég nagy biciklis vagyok, több km-t is megtettem már, csak ilyen messzire még nem mentem, viszont most tervezem. Trollok ne válaszoljanak!
Te pedig megtanulhatnál magyarul, mielőtt nyilvánosan kérdezel...
-_-
mindig is szar voltam nyelvtanból :'D
de azért még nem kéne oktatni ...
én kérdeztem és normális válaszokat várok
az hogy már hogy írtam le az legyen az én bajom
az hogy most belém kötöttetek annak k.rv.ra sok értelme volt.
Vannak olyanok akik kint lógnak az útcán egész nap és még beszélni se tudnak (Dadognak) (most a rosszabbik fajta c.gokra értem (Mint mondtam a rosszabbik) de azokba meg bele se mernétek kötni mert egyből befosnátok -_-' én meg itt normálisan megkérdezem mielőtt azzal jönnétek hogy én is az vagyok csak közlöm hogy magyar vagyok de nem is ez a lényeg hanem az hogy nem tudtok normálisan választ adni tisztelet a kivételnek ennyit az egész országról és még erre szokták azt mondani hogy (magyarország jobban teljesít) hát látom -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!