Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Miért leszek ilyen rosszul...

Miért leszek ilyen rosszul repülés után?

Figyelt kérdés

Már másodjára fordul elő, hogy repülés közben lassan fájni kezd a fejem és mire végzek a csomagok összeszedésével egyre rosszabbul vagyok. Mire hazaérek alig állok a lábamon, hányingerem van, előfordult, hogy hánytam is és iszonyatosan fáj a fejem. Másnapra kialszom, de az a nap, amikor repülök, teljesen elúszik így.

Ennyire megviselne az utazás, becsekkolás, cipekedés? Mit lehet ezzel tenni? Az a baj, hogy még enni sem tudok annyit, mert érzem, hogy kidobom a taccsot. Pedig alapjáraton magával a repüléssel nincs bajom, sőt nagyon is szeretem. Csak ezek a körülmények kikészítenek. Valakinek van valami ötlete? Viszonylag sűrűn repülök és ez nagyon zavaró.

2017. márc. 6. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez migrének tűnik. Ha nem eszel rendesen, akkor ne csodálkozz, hogy rosszul vagy. Hányás a migrén miatt van, nem pedig az ételtől. Mindenképpen egyél, mert a migrén könnyen előjön ha fárasztó dolgot csonálsz és nem eszel. Igyál sokat és pihenj rendesen utazás előtt. Amikor elkezd fájn a fejed, egyből szedj be fájdalomcsillapítót. Ha ezek nem segítenek, akkor menj el orvoshoz, migrénre lehet kapni megelőző gyógyszert.
2017. márc. 7. 07:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Elvileg a nyomaskulonbseg es a rosszabb levego miatt kialakulhat ilyen fejfajas (plusz esetleg tudatalatti stressz? Pl. en is nagyon szeretek repulni, illetve kb. a legtobbszor alszom a gepen, annyira nem erdekel mar, de a tenyerem megis megizzad). Szerintem probalkozz ragoval, gyomberes cukorral es fajdalomcsillapitoval. A gyomber jo szokott lenni ilyen rosszuletes betegsegekre:)
2017. márc. 7. 08:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Tudatalatti stressz lehet, de inkább a reptérre utazási, onnan hazautazási, becsekkolási, meg átvilágítási mizériától van. Az a rengeteg várakozás, sok gyökér ember...

Rágózni szoktam. :D

Enni mindig eszek utazás előtt is, közben is, meg iszom is viszonylag rendesen, mégis fájni kezd a fejem és mire hazaérek, alig tudok letuszkolni valami ételt. Tegnap is csak három kanál levest ettem, annyira hányingerem volt.

A fájdalomcsillapítót kipróbálom, hogy nem akkor szedem be, amikor már nagy a baj. :D Ha nem, marad az orvos...

2017. márc. 7. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!