Mallorca, Korfu, Zakynthos, Rodosz?
Mennénk nyaralni a párommal, de sajnos nem tudjuk, hogy merre is induljunk... :) Ez a 4 úti cél maradt a tarsolyban.
Ki melyiken t ajánlaná. Annyi van a dologban, hogy nem szeretem a hideg vizet mint pl Horvátország...
Válaszokat előre is köszönöm.
Mallorcara akkor menjetek, ha nem zavar, hogy tobb nemet turistaval talalkozol mint helyi lakossal. Foleg a nagyobb varosokban. Megmondom oszinten, nekem emiatt nem volt annyira jo elmeny. A sziget gyonyoru egyebkent.
Rodoszon is jartam, igaz 20 evvel ezelott, de az nekem nagyon tetszett. Szinten gyonyoru hely, es nagyon jol ereztem magam.
A viz homerseklete fugg attol, hogy mikor mennetek. Mallorcan azert nyar elejen meg nem tul kellemes. Rodoszon augusztusban jartam, nekem egyaltalan nem volt hideg a viz (ez nyilvan fugg attol is hogy a sziget melyik reszere megy az ember).
Egyértelműen Zakynthos,mi is oda készülünk párommal. :)
Mallorca és Korfu sem rossz választás.. :D Maradjunk annyiban,hogyha Görögország akkor Zakynthos, ha Spanyolo. akkor Mallorca.
Ti mikor és hová mentek Zakynthoson kedves utolsó ? ;-)
Először a Navaggio öbölben voltunk,1 hetet, 2015 nyarán. (Talán július elején? nem emlékszem pontosan)
Kalamaki-Tsilivi-Argassi-Agios Sostis volt a második nyaralásunk,az 2016 július vége-augusztus eleje.
Viszont most mérlegeltünk,és lehet,hogy Korfu-Sidari lesz az idei célpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!