Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan emberek mint én?

Vannak itt olyan emberek mint én?

Figyelt kérdés
Akik megrögzülten az utazás rabjai én minél több helyet látni akarnak a földön, drog alkohol cigaretta és mindenféle függőség helyett a pénzt utazásra költik :)
2017. febr. 27. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
jelen
2017. febr. 27. 09:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is, de sajnos kevés a pénz és az idő..
2017. febr. 27. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Nem mondom, hogy amúgy aszkéta életet élek, mert szvsz a hétköznapokban is szükség van kikapcsolódásra, de a prioritás nálam mindig az utazás marad.
2017. febr. 27. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon többnyire mindenki hasonló gondolkozású.

Egy ismerős csaj mindig irigykedik és panaszkodik, hogy neki nem telik utazásra, de közben "láncdohányosként" 2-3 doboz cigarettát szív el naponta.

Amikor kiszámoltam neki, hogy ez kb. évi egymillió Ft, csak csodálkozott.

2017. febr. 27. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Èn szintèn nem tudok megülni a seggemen, így ha tehetem, elutazok messzire, de ha nem tehetem, akkor is minimum elugrok a Balaton-Felvidékre vagy más közeli tájra.
2017. febr. 27. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
én:)
2017. febr. 27. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, és ezt sokan nem is értik meg, hogy ennyire imádok utazni, nekem már a tervezés-szervezés is öröm, ami másnak lehet nyűg.. :)
2017. febr. 27. 22:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyszerű! Örülök neki hogy ennyien vagyunk :)
2017. febr. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!