Hová érdemes elutazni?
Még soha nem voltam külföldön és Magyarországon sem sokat utaztam, gondoltam itt az ideje. Olyan helyeket keresek itthon és külföldön, amiket maradandó élmény lenne meglátogatni. Mondhatni "művészlélek" vagyok és keresem az olyan helyeket, amiktől eláll a szavam, megjön az ihlet:) Igen, kerestem már neten is, de azért mégis jobb személyes tapasztalatokból tájékozódni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Azért nézegesd még azt a netet. Ha a betűk nem mennek művészlélegként, akkor nézegess fotókat, a gugli azt is tudja.
Ha személyes tapasztalatok megosztására vágysz itt, abból nehezen jutsz bárhova.
Olaszország: Cinque Terre vagy a Garda tó (itt Sirmione vagy Limone Sul Garda)
Horvátország: Omis
Lélegzetelállítóak.
Barcelona gyönyörű. Firenze és Velence is, csak ne nyáron menj mert tömegnyomor van.
De a leggyönyörűbb hely ahol valaha voltam, meg a könnyen is kicsordul ha ra gondolok... az Kaukenhof. Hollandiában egy botanikus kert szeruseg csak sokkal nagyobb. Csak áprilisba van nyitva de mindenképpen el kell oda menni. Mikor képeken láttam akkor nem gondoltam hogy ilyen eszméletlenül gyönyörűséges. Ha teheted mindenképpen menj el egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!