Bravo Travel vagy AkciósNyaralások utazási irodákkal volt valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Görögországi buszos utat néztünk náluk, elvileg a 2 név ugyanazt az irodát takarja.2017. febr. 24. 08:04
1/6 anonim válasza:
Ha ezt a kerdest ki tudtad irni, akkor siman van eleg kompetenciad ahhoz, hogy ne vegyel igenybe ilyen "szolgaltatasokat" (meg plane ne zotykolodj veluk ket napot, amikor a wizzair nyarra 8-10 ezerert arul jegyeket Gorogorszagba).
2/6 A kérdező kommentje:
Viszont ahová menni szeretnénk nincs reptér, illetve jogosítványunk sincs a reptérről eljutni egy másik városban lévő hotelbe. Egyébként köszönöm a feltételezést az intelligenciámmal kapcsolatban! ;)
2017. febr. 24. 11:58
3/6 A kérdező kommentje:
Nem mellékesen Budapest kicsit több,mint 100 km! Nyilván nem ez a legjobb,de a legegyszerűbb megoldás.
2017. febr. 24. 12:29
4/6 anonim válasza:
Ha megmondanád, hova mennétek, segítenénk abban, hogy a reptérről hogyan juss el az adott helyre.
Tudod, Görögországban is van busz, vonat.
De ha mégis azt mondod, téged nem érdekel a 10 ezer forintos retúr repülőjegy (vagy ami rosszabb, képtelen lennél önállóan utazni), fölmerül a kérdés, ugyan milyen véleményt akarsz egy olyan cégről, amelyik kiáll egy busszal, ülsz rajta 22 órát, kirak egy szálláson, egy hét múlva meg hazahoz?
Mit kell ezen magyarázni, értékelni?
5/6 anonim válasza:
Már lehet nem aktuális, csak érdekelne, hogy végül utaztál-e velük. Én igen, foglaltam náluk egy török nyaralást, minden jó volt. Be sem kellett mennem hozzájuk, mindent emailben intéztünk...nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Én csak ajánlani tudom a Bravo travelt -több weboldaluk is van amúgy :))))) úgyhogy lehet válogatni rendesen az ajánlatok között :D
6/6 Maxmachine válasza:
Van, akinek gürcös megszervezni a nyaralást, nekem is elég a munkával kapcsolatos ügyintézés. Ezért is utaztam velük (igaz, nem Görögországba), nagyon kedvesek, segítőkészek voltak és egy csomó plusz infót megtudtam. Legközelebb is velük utazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!