Harry Potter tour?
Hát mondjuk egyáltalán nem mindegy, hogy milyen szállást kerestek, és a repjegy is változó...
Nézz körül az interneten, és megtalálod a válaszokat. A belépővel pl. könnyű kalkulálni, illetve az odautazást kell még megtervezni. Én egy olyan túrán voltam ott, hogy busszal hoztak-vittek minket asszem a Victoria-ról, de ott helyben szabadon lehetett mászkálni, nem volt idegenvezetés, vagy ilyesmi. Csak odavittek, megmondták, milyen időpontokban mennek vissza buszok, és ennyi.
Es megis mit segitsunk??
Nekunk is ugyanannyiba kerul kikeresni ami kell mint neked!
A kerdesed alapjan meg interneted van....hajra!
Jelentkezem, én voltam már a stúdióban. És bizony nem volt olcsó, de abszolűt megérte. A szálás, és a repjegy sok mindentől függ. Ha jól emlékszem, nekem kb. 25000 magyar forint volt a belépő, de ezen a linken mindent megtalálsz: [link]
Remélem, tudtam segíteni, ha már az előttem válaszolók olyan készségesek voltak...
Én 2015-ben voltam. Bár az árak, mint előttem is írták nagyon képlékenyek, nálam így nézett ki:
Maga a studio látogatás 28350 Ft-volt átszámolva 1 személyre
repjegyem (retur)csomagfeladással 76328Ft volt
reptéri transzfer (oda-vissza) 6560Ft
2 hetes tömegközlekedési bérlet (1-2 zóna) 15290Ft
Szállás 5 napra reggelivel 66770Ft
Amúgy amit előzőleg linkeltek nagyon jó oldal, én is tőlük vettem meg sok mindent: [link]
A keletitől nem messze van az irodájuk, nagyon kedvesek és segítőkészek, ha bp-i vagy és nem akarod online intézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!