Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Honnan tudják hogy merre kell...

Honnan tudják hogy merre kell menni?

Figyelt kérdés
Vannak csalàdok akik kiszoktak menni kūlföldre nyaralni.Honnan tudjàk hogy merre kell menniūk,màs orszàgba egyàltalàn hogy igazodnak el,hogy talàlnak a szàllàshoz.Èn nekem nagyon gyengesègem a tàjèkozòdàs èn nem tudnàm elkèpzelni hogy odatalàlnèk bàrhova is.Kūlönben is nem veszèlyes hogy a biztos ismert otthonuktòl tàvol vannak?Lehet hogy szèp èlmèny de egyszerűen nem èrtem ràadàsul màs pènzzel kell fizetni amit màskèpp is kell szàmolni.
2017. jan. 29. 23:07
1 2
 11/15 Kései Sirató ***** válasza:
93%

Hány éves vagy?

Vannak úti könyvek, azokból és persze az internetről rengeteg információt lehet gyűjteni 1-1 országról.

Ha nem önállóan akar utazni valaki (egyénileg), akkor szervezett buszos utazásra is befizethet, magyar idegenvezetővel. Ezt érdemes először kipróbálnod, ha annyira nehezen érthető számodra az utazás mikéntje..

2017. jan. 31. 13:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Dehogyis pròbàlom èn csak egy szerencsètlen làny maradok örökre ahogy a többiek mondjàk.Aztàn?Èn ilyen vagyok èletkèptelen de így jò nekem.
2017. jan. 31. 21:30
 13/15 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Még nem írtad, hogy melyik egyetemre jársz??

Csak nem idegenforgalmat tanulsz?!

2017. febr. 1. 17:12
 14/15 A kérdező kommentje:
szálljatok már le rolam
2017. febr. 4. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Előre meg kell nézni, hogy mikor merre kell menni. Minden városban vannak táblák, a nagyobb városokkal, csak azokat kell követni. Vannak emberek, akiknek nem megy jól a tájékozódás, de ez is megtanulható. A mai világban meg már tényleg nincs nehéz dolgunk, hisz van gps. Ne ez tartson vissza az utazástól.
2017. febr. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!