2400 méter hány kilométer?
utolsó előtti, nagyon köszönöm, kedves vagy!
A többieknek: Elmagyaráznád, hogy te szerinted mi a jó büdös francnak van ez az oldal? Mert véleményem szerint azért, hogy feltehessek olyan kérdést, amire választ keresek. Továbbá, hogy tudassam veled, te vagy gáz, ugyanis használtam a google-t kevesebb sikerrel, és a környezetemben éppen nem volt senki sem, mivel egyedül voltam. Különben meg ha valami nem tetszik, el lehet menni, nem kell ide írni, mert nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak lennének a te okoskodásodra. Hidd el, nem vagyok kíváncsi arra, hogy mi a rákot gondolsz rólam, és a véleményedre is teszek.
És ha alsós tananyag, ha nem, akkor sem tudtam. És akkor mi van? Te sem lehetsz tökéletes. Biztosan neked is van olyan dolog, amit ha most valaki kapásból megkérdezne, azt sem tudnád eszik vagy isszák. És hogy tudassam veled, tudom hogy alsós tananyag, anyukám tanár.:)
Még mielőtt bárki is "szépen" lereagálna: NEM VAGYOK KÍVÁNCSI A TOVÁBBI BUNKÓ VÉLEMÉNYEKRE!
Nos akkor összegezzünk.
1. --> 14 évesen képtelen vagy olyan tudást alkalmazni amit egy alsós is bír.
2. --> képtelen vagy használni a google-t.
3. --> mások hiába szembesítenek a hibáiddal, és hiányosságaiddal, még neked áll feljebb, és pattogsz
4. --> nyilván mindenkinek van olyan kérdés amit ha feltennél neki nem tudná rá a választ, mindazonáltal hasonló kaliberű kérdésekre, mint ez MINDENKI tudja.
Hogy a 4-es pontot könnyen megértsd itt van egy lista, ami körülbelül hasonló nehézségű kérdéseket tartalmaz, mint a te kérdésed:
- Milyen nap jön a csütörtök után?
- Melyik állat ugat, a kutya vagy a hal?
- A "T" betű magán vagy mássalhangzó?
- Megázok ha kimegyek az esőre?
- Milyen színű az ég?
- 1 liter hány deci?
- Megdöglik-e macskám, hogyha egy baltával ketté csapom a fejét?
Remélem megértetted, hogy mindezzel azt szerettem volna mondani, hogy szerintem szellemi fogyatékos vagy.
U.i.: Persze nem kell foglalkozni a negatív véleményekkel, se a bunkó megszólalásokkal, hisz mindenkinek joga van ahhoz, hogy idióta legyen. Szóval mindezek ellenére, kérlek ne is gondolkodj el azon hogy másnak vajon igaza van-e, hiszen biztosan az emberek 98%-a téved. Úgyhogy maradj csak ilyen hülye, és élj boldogan.
Láttam te is egy IQ huszár vagy.
De semmi gond, mert leszartam amit írsz, és nem olvastam el. Teszek a véleményedre, ezért nem is értem, miért pocsékolod..
Meg ha ilyen hülyének tartasz mi a fsznak jössz ide vissza?
Vond le a konzekvenciát a válaszokból.
Ciki ilyet megkérdezni még ha épp nem is jutott eszedbe.
Ha gyerek vagy még érdemes odaírnod legközelebb.
Azt meg hogy visszaírsz a kommentekre mérgesen és csalódottam nem is értem. Mit vártál.???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!