Miből válogassak?
Jó lenne tudni, mire akarod használni.
Ha mégis: BUSHNELL POWERVIEW
Amúgy igen s@rul van megadva.
Ez egy 12*32-es. 12* nagyítás, ez elég sok, 32mm-es belépő lencse, ez elég kevés.
Nekem 10*50-es van, na az jó.
Az a helyzet, hogy már a 10*-es nagyításút is nehéz űgy tartani, hogy ne remegjen a kezed, amit írtam az meg 12-es.
Már a 10-essel sem egyszerű a szemmel meglátottat megtalálni, ahhoz nagy a nagyítás. Mire szemedhez emeled, elvész az irány.
Az 50-es (mármint a második szám) az tulajdonképpen a látómezőt adja, minél nagyobb, annál jobb, többet látsz egyszerre, könnyebb a célt megtalálni.
Én messze nem cserélném a 10*50-est, a 12*32-esre.
Van nekem 8*40-es is, már az is egész jó. Persze kisebb, könnyebb, mint a nagyobb, azt viszont nem is viszem sehova.
Csak saját vélemény: minimum 8 (max.12)* min.40 max.50(mert azért ezt már "cipelni" kell)
Az előzöhöz (hogy lehet megtalálni):
Fegyvertávcsövek nagy nagyításuak, ott a cél megtalálásához
van egy kisebb nagyítású.
Azzal keres, ha megvan átteszi a szemét a célzóra.
Mesterlövészek mindig ketten vannak, egy pásztáz, ha talál valamit "odavezényli" a puskásat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!