Egyik baratom ki szeretne menni kulfoldre, de nem talalja az utlevelet, van rola egy kepe de azt ugye nem fogadjak el neki? Marmint azzal ugy nem repulhet, igaz? (Bizakodo vagyok, mert aggodom erte, nem orulok, hogy elmegy egyedul)
Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 21:13
1/16 anonim válasza:
Nem, nem fogadják el. De ha EU-n belül megy, elég neki a személyi is.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem europai hala Istennek
Koszonom szepen a valaszt!!
2017. jan. 17. 21:27
3/16 anonim válasza:
Annyira azért ne örülj, még simán megtalálhatja. Mellesleg ritka görény dolog a részedről abban reménykedni, hogy otthon kell maradnia, ha egyszer nem akar.
4/16 anonim válasza:
#3 Én is pont erre gondoltam, ilyen "barátok" mellett ellenségre sincs szüksége az embernek.
5/16 A kérdező kommentje:
Tudjatok, hova menne? Tudjatok, miert? Szerintem nem, szoval utana gorenyezzetek, koszi
2017. jan. 17. 21:33
6/16 anonim válasza:
Édesmindegy, nem szólhatsz bele más életébe. Szóval akármi is az úticél, igenis görény vagy. Szép estét, remélem megtudja, milyen önző vagy és addig tart a barátságotok.
7/16 anonim válasza:
Ezek szerint te dugtad el az utlevelet?
8/16 anonim válasza:
Marcello ez nekem is eszembe jutott :D
9/16 A kérdező kommentje:
Nem, mert kicsesznek vele nagyon
2017. jan. 17. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!