Tudnátok írni olyan utazási irodákat, akik busszal szerveznek nyaralásokat és nem drágák?
Figyelt kérdés
2017. jan. 3. 14:30
11/18 anonim válasza:
Annak az Anacapri-zónak üzenem, hogy jó lehet az anyag amit szívsz! 48000-ért a Balatonig nem visznek el, nemhogy Cataniáig, kompjeggyel, egy hét szállodával!! Még kempingben is 200.000.- egy hét két főnek. Küldj egy linket az útról, de szerintem elnéztél egy nullát... :))
13/18 anonim válasza:
Nem muszáj elhinni..de az utolsó 4 helyre 50% engedményt adtak :) ...látod te nem nézel ilyen ajánlatokat, ezért nem is jutsz el sehova :)
14/18 anonim válasza:
Tessék itt a link... nagyokos..méghogy 200.000 :)ugyan már... na jó.. nyolcezret én is tévedtem, de még ennyiért is ajándék az út.
az eredetit pedig megtalálhatod a Facebook oldalukon.
15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors ötleteket, mostmár válogathatok :)
2017. jan. 6. 16:39
16/18 anonim válasza:
Pl Görögországba az Apollon Travel:) Ha hamar lefoglalja az ember még kedvezményeket is lehet kapni!
2015-ben mi velük voltunk, elégedettek voltunk velük.
17/18 Katicic válasza:
RoliTourA csak buszos utazik vannak, olcsón, főként közeli helyekre, par naposak is vannak, mi Horvátországban voltunk velük ajánlom őket!
18/18 anonim válasza:
Szerintem a 11-es még mindig azon gondolkodik, hogy mi kerül neki egy hét sziciliai nyaralásba 200.000 forintba :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!