Meg tudnátok írni nekem, hogy mekkora az esély, hogy meghaljunk Párizsban?
Figyelt kérdés
Szüleimmel tavasszal utazunk Párizsba és aggódom, hogy esetleg robbantani vagy lövöldözni fognak. Mekkora ennek az esélye? Kérlek segítsetek!2016. dec. 31. 23:27
3/12 anonim válasza:
Sanszosabb hogy meghaltok út közben közlekedési balesetben.
4/12 anonim válasza:
Te az agyhalált már kihordtad két lábon úgyhogy neked már mindegy.....
5/12 anonim válasza:
Az agyadat már megtámadta valami kór. Ha így folytatod, egy héten belül agyhalott leszel.
6/12 anonim válasza:
Hívjál fel egy jóst, ő megmondja! Idióta.
Aki ennyire fosik, az konkrétan minek él? Otthon is földhöz aszhat az áram, vagy fejedre eshet a cserép, stb.
Aki ennyire fosik, azzal még az élet is úgy ki..asz, hogy egy szúnyogcsípéstől otthon elhalálozik :)
7/12 anonim válasza:
Az agyhalálod ellen csak egy gyógymód van, a rendszeres tanulás.
Csak halkan mondom, az orbán kormány rendkívül jó esti szakmunkásképzéseket indít, ha sietsz még elkaphatsz egyet.
(Nyugi, majd kimaradsz arra a pár napra, amíg Párizsban rettegsz...)
8/12 anonim válasza:
Teljesen pontosan 17,13467%.
Vagy több tizedesig szeretnéd?
9/12 anonim válasza:
Rendkívül nagy én kb 100%-ra tenném. Nem is értem akik Párizsba mennek miért vesznek return jegyet, ti is csak egy oda jegyet vegyetek, elég lesz.
10/12 anonim válasza:
Reszkess!
Az a közel egymillió ember, aki tegnap a Champs Élisée-n szilvezterezett, nyilvánvalóan cidrizett, csak nem mutatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!