Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Londonba mit vigyek?

Londonba mit vigyek?

Figyelt kérdés
2017 juniusaban megyunk londonba , azt szeretnrm kerdezni hogy mit szukseges vinni? Mennyi koltopenzt vigyek?
2016. dec. 3. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Pénzt vigyél bőven mert London nagyon drága város. Mivel nem írtad, hogy hány napra mész, hol lesz a szállás, a kajád rendezve van, vagy neked kell megoldani így egy fix összeget nem lehet mondani. Ezeket neked kell belekalkulálni, és ha szórakozni vagy vásárolgatni is akarsz akkor legyen bőven pénzed. Drágább mint egy budapesti élet ha így nézzük.

Ruhát viszünk, tanácsolom, hogy rétegesen, és melegen öltözz fel. Olyan hideg nem lesz mint januárban otthon, de nem árt ha vízálló a cipőd/ csizmád, és van esőkabátod..

2016. dec. 3. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Numbeo.com
2016. dec. 3. 15:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennyi információból tényleg lehet válaszolni...
2016. dec. 3. 19:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem hozhatsz ki pár karton cigit.Köszi!
2016. dec. 3. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:

London nagyon drága,még én is ledöbbentem, aki már rengeteg fővárosban járt előtte.

Szóval minél több pénzt. Attól is függ, hova akarsz menni, hol akarsz enni. De egy sarkis hambis sem olyan árakon van, mint pl Budapest, még szerintem a közelében sincs árakkal.

Biztos vannak olcsóbb helyek is, de pl mi beültünk egy hambizóba, 2 hamburger+sült krumpli+2 üdítő+2 süti=19.000 ft-nyi font. És baromi kis adag volt minden.

Amúgy mi az, hogy mit szükséges vinni? Semmit. Amit akarsz.

2016. dec. 4. 15:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Am 1 hetre megyunk ki a felso tagozattal, a szallas rendezve van, a kajank meg mindennunk is. A fix osszeget kiis fuzettuk.. am en nem vok az a vasarolos tipus..
2016. dec. 4. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!