Anglia hogy működik a buszozás?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem , hogy Angliábann hogy müködik a buszozás?Hol lehet jegyet venni˛váltani?
Mert Lutonból kéne bebuszoznom Angliába és nem tudom , hogy hol lehet jegyet váltani.
2016. nov. 29. 15:18
1/8 anonim válasza:
"Mert Lutonból kéne bebuszoznom Angliába"
Itt a baj már nem kevés.....
2/8 anonim válasza:
At first: szerintem a Lutonból LONDONBA szeretnél bebuszozni. Amúgy pl. a National Expressre (távolsági busz in England) szóló jegyedet le tudod foglalni itthonról is elővételben úgy olcsóbb is valamivel. Ha ezzel nem akarsz vesződni akkor London-luton 10 font szóval drága. Elővételben nekem 1x 7 font volt. De ott amúgyis drága mindenféle közlekedés. Easybussal olcsóbb ha vagy egy hónapra előre foglalsz buszjegyet, de arról nem tudok nyilatkozni.
3/8 anonim válasza:
Luton is Anglia.
Amùgy ùgy működik mint màshol. Megveheted online, otthon kinyomtatva, buszàllomàsokon automatàbòl, buszon. De erdemes előre vàltani, mert àltalàban tele vannak a buszok.
4/8 anonim válasza:
Hagyjátok már, ő úgy döntött hogy kimegy a franciákhoz Londonba! Na és?
5/8 A kérdező kommentje:
igen bocsánat ha ndont akartam irni.
2016. nov. 30. 06:51
7/8 anonim válasza:
Szoval akkor Luton-bol mesz ndont-ba ha jol ertem?
8/8 A kérdező kommentje:
Na mindegy ebből nem jövök ki úgyse jól XD
2016. dec. 1. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!