Hol van Magyarországhoz a legközelebb delfin show?
Egyetértek az első válaszadóval, én is azt gondolom, az ember ne támogasson olyan dolgot, amivel ezt az állatkínzást megtérül a tulajdonosainak.
Épp ezért én bár tudnék ilyen helyeket mondani, elvből nem mondok egyet sem.
"én is azt gondolom, az ember ne támogasson olyan dolgot, amivel ezt az állatkínzást megtérül a tulajdonosainak"
De azért gondolom, hogy eszitek a hamburgert, a grillcsirkét meg a rántott húst?!!
Na akkor az első téveszme,a delfinek szeretnek játszani.Tényleg szeretnek,akkor amikor ők akarnak,a tágas vizekben, a családjukkal.Hogy akkor miért csinálják ha nem jókedvükből teszik?Megmondom,mert egyfolytában ÉHESEK!Éheztetik őket,különben egyszerűen nem lennének hajlandóak semmiféle trükköt csinálni...Már ez egy égbekiáltó szemét dolog,és még ehhez jön a többi undorító dolog.Képzeld el azt a bezártságot amit ezek az állatok átélnek egy tökmindegy mekkora betonmedencében,mikor ők egy nap többszáz km-t is úsznak.Sokan azt sem tudják hogy a delfinek szoros családi kötelékben élnek,ezek a delfinek akik ilye delfináriumokban találhatóak,nem maguktól mentek arra,hanem 99%-ban a családjukat lemészárolták,ők pedig a kiválasztottak a "show"-ra.Küldöm a linkeket,érdemes belenézni,és átgondolni az egészet.Nincs abban szégyen ha tévedésben van valaki,az a szégyen ha tudja hogy rosszat tesz,és nem változtat...
Ez egy facebook-os oldal,de korrekt.Érdemes lejjebb tekerni az oldalon,ott sokmindent meg lehet tudni erről a mocskos iparágról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!