Költözés, de hova?
Apukám cége azt mondta hogy áthelyezik külföldre és kapott 9 célországot amiből választhat. Most vagyok nyolcadikos és ott kezdenem a gimit, de nem tudom hol lenne a legjobb. És a szüleim kíváncsiak a véleményemre. Szerintetek hol lenne érdemes gimibe járnom, melyik országot tudnám legjobban megszokni? (Dánia, Hollandia, Qatar, Hong Kong, Kanada, Norvegia, Svédország, Oroszország vagy Auszria) Ezek közül választhat, januárban már kint kezdene.
Kint lakok véleményét megköszönném.

Ugye, ez a kérdés Kanadát akarja reklámozni?
Emberek; ne hagyjátok magatokat becsapni.

"Szóval marad a többi, de apa nagyon hajlik Dánia felé, anya meg Kanadába akar menni"
:D :D Totál logikus, hogy ezek után Norvégiába mentetek :-)
Ne értsd félre, ezt nem kötözködésképp mondom, hanem ilyen az emberi lélek :-)
Gondolom, azért nyelvi problémáid még vannak, vagy nem?
Örülök, hogy jól sikerült, köszi a tudósítást (13-as)

Dánia, Hollandia, Qatar, Hong Kong, Kanada, Norvegia, Svédország, Oroszország vagy Auszria
Én ha módom lenne ezek közül biztos Qatart választanám.
Európai országoknál sokkal izgalmasabb.
Persze ekkor még mindig versenyben van Hong Kong, Kanada, Oroszország (ami félig európai ugyan).
A távol-keleti kultúra nem vonz, bár biztos hatalmas kaland lenne. Elgondolkodtató.
Kanada sem vonz személy szerint engem, illetve ha van mód kilépni az euroatlanti világból, miért ne? Sokkal nagyobb élmény Qatar (persze Hong Kong is).
Oroszország: Nyilván kaland, izgalmasabb mint a nyugat, de mégsem választanám. Nincs velük bajom, de szerintem nem nagyon kell indokolni.
Szubjektív szempontból is, de amúgy is Qatarra tenném a voksom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!