Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a barátnőm és...

Mit tegyek, ha a barátnőm és én máshova akarunk mindig utazni, kirándulni?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk (én 27, ő 26 éves) és nagyon jól megvagyunk, szeretünk kirándulgatni is, új dolgokat felfedezni. Azonban általában ő nyugatra vágyik, én pedig keletre. Míg ő szívesen menne Londonba vagy Párizsba, engem sokkal jobban érdekel (most pl.) Kijev, vagy Oroszország, esetleg a Balkán.

Milyen kompromisszumot tudnátok ebben a helyzetben elképzelni? Egy nőnek mennyire eshetne rosszul ilyenkor, ha azt mondom, hogy oké, akkor 1-2 barátommal megyünk Kijevbe egy pár napra? :)

Köszi a válaszokat! :)

2016. nov. 2. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy te kulon mesz a haverokkal, az nem kompromisszum, az sima onzes. A kompromisszum az, ha egyszer erre, egyszer arra mentek.
2016. nov. 2. 16:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert miért is nem lehet az, hogy egyszer te választasz, egyszer meg ő?
2016. nov. 2. 17:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Azért mert általában CSAK olyan helyekre megyünk ami őt érdekli. :) Például most fogunk menni Londonba januárban egy közös barátunkat meglátogatni, de május elején a pár napos Kijevet amit tervezek arról szó sem lehet, mert hát milyen baromi veszélyes (ami egyébként nem igaz) meg neki szerinte nem tetszik.

Tehát gyakorlatilag mivel érdekel az a hely, ezért vagy nem megyek el, vagy elmegyek a barátaimmal ami önzés.

2016. nov. 2. 17:31
 4/9 fosfosfosfos válasza:
100%
Önző, ha ezt nem fogja fel
2016. nov. 2. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon gáz hogy ilyen egyszerű dologban nem tudtok megeggyezni. Miért nem lehet megbeszélni? Nem sok jövőtök van ha ez így megy. Amúgy én akkora szemét vagyok hogy simán megzsarolnám a férjem hogy akkor megyünk Londonva ha Kijevbe is.
2016. nov. 2. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Most ez is olyan,hogy kinek mi fér bele a kapcsolatába. Én már voltam a barátnőimmel egyik volt kolegánkat párizsba meglátogatni a párom nélkül, nem akartam,hogy jöjjön 4 lány közé....meg ő amúgy is macerásabb,nem éri be kis dolgokkal,mint én. Neki wellness kell,nekem kirándulás.

Szóval minálunk oké,ha külön megyünk (többnyire én) de szakítunk időt közös pár napos nyaralásfélére is.

Ha nektek belefér,menj külön. Életed legnagyobb bulija lesz srácokkal menni,csajok nélkül. Arról nem beszélve,hogy mérlegeld,hogy mit hagysz ki miatta. Lehet önzőn hangzik,mert az is,de ne vesztegeld el a lehetőségeket,mert valaki nyarvog melletted. Ha nem akar menni annak ellenére sem,hogy te már mentél vele amerre ő akar, akkor hajrá,táskát pakolj,indulás! Ha pedig ezen megsértődik,hogy akkor el kell gondolkozni pár dolgon.

2016. nov. 2. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

"Mit tegyek? "

Cseréld le a barátnődet, mielőtt ő cserél le téged.

Hogyan lehet egy pasi ekkora papucs mint te??

Vagy magyarul: nálatok a nő hordja a nadrágot!!

2016. nov. 3. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat attól működőképes hosszú távon, hogy mindkettő személy megélheti magát. Azaz nem kell visszafognod magad, hogy a másiknak ez nehogy rosszul essen, hisz te sem várod el a másiktól, hogy lemondjon dolgokról azért mert te létezel. Nagyon fontos, hogy meglegyenek az embernek a külön programjai is,főleg ha teljesen másra vágyik. Egy ideig visszafoghatod, de ez idővel robbanni fog benned és lehet, hogy véget vet egy amúgy jó kapcsolatnak, csak mert nem beszéltétek meg. Nem vagy önző, mert vágysz dolgokra amikre a szüleid, párod barátaid nem. Ezeket úgy lehet megoldani, ha vagy elmész másokkal, vagy egyszer együtt ide, maszor meg oda mentek, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ha ez nem megoldható, akkor rá fogsz jönni, hogy lehet, hogy más kapcsolatra vágysz inkább.
2016. nov. 7. 09:17
 9/9 anonim válasza:
Menjetek északra és akkor mindenki boldog lesz. És akkor nem lesz kompresszus.
2016. nov. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!