Tudtok háztól házig személy szállítást?
Jól kereshet a férjed, ha megengedhet magának egy ilyen hosszú taxi utat. 2x benzinköltség+szállás a sofőrnek.
Oscar és Blablahcar-on lehet keresni car sharinget. Az megfizethető, de nincs garancia, hogy megy is arra autó, amerre ő szeretné.
Háztól hazig maximum taxi visz el!a telekocsi oldalak nem erről szólnak!Maximum ha szerencsed van es jo fej a sofőr es meg tudod vele beszelni hogy vegyen mar fel x cimen es rakjon ki y cimen,akkor tudod maximum megoldani!
Egyebkent honnan hova kellene utaznia a ferjednek?Mert lehet letezne mas opcio is az auton kivul!
Ahogy az előttem hozzászólók is utaltak rá, létezik ilyen szolgáltatás a világ szinte minden pontján. Szép számmal akadnak emberek aki ebből élnek, és kimondottan erre a célra vásárolt és átalakított gépkocsikkal személyszállításokat vállalnak.
Helyesen fogalmaztad meg az a feladatuk hogy: "odáig meg vissza" szállítják az utasokat.
Jah' majd elfelejtettem a legfontosabb infót!
Ennek a szolgáltatásnak TAXI a neve. ;)
Ugyan mar egyszer leirtam,lehet elkerulte a figyelmed,igy leirom meg egyszer:a telekocsi NEM visz háztól házig!A telekocsi ugyanis NEM taxi!
Egyebkent meg semmi kozom az anyagi helyzetetekhez,de ha az ember a nemeteknel dolgozik nem hiszem el,hogy nem tudna venni valami 1-2ezer euros autot hogy hazajárjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!