Budavár Tours utazási irodáról vélemény?
2016-ban mindent megtalálsz a neten, amire szükséged van.
Repülőjegyet, transzfert, szállást. Gondolom egy utazáshoz épp ennyi kell.
Irodával manapság csak a nagyon szerencsétlenek utaznak.
Most csak azért is leírom, hogy annak ellenére, hogy bejártam a fél világot, most mégis és ismét(!) utazási irodával megyek, mert lehetetlen egyénileg olcsóbban kihozni pl. egy bécsi adventet!!
A Budavár Tourist pedig egy régi megbízható iroda.
"Szeretnék panasszal élni a december 2. szombati Pozsony advent autóbusz kirándulással kapcsolatosan.
Az út része volt az Ausztriai Kittsee csokoládégyár mintaboltjának látogatása is.
Otthagytak minket, és nélkülünk mentek Pozsonyba, úgy kellett utánuk menni egy másik társasággal. A páromnak a buszon volt a kesztyűje és a sapkája, de ha a gyógyszere lett volna ott? Belegondolt ebbe az a személy, aki kiadta az utasítást, hogy hagyjanak ott minket? Étel, ital, kesztyű, sapka nélkül kellett keresgélnünk Pozsonyban az idegenvezetőnket cipelve a vásárolt csokoládét... és négy és fél óra múlva jött vissza a busz, hogy hazavigyen."
Semmiképp sem ajánlom. Olvass utánuk, még pert is nyertek ellenük.
Én már több utazási irodával utaztam (néha kényelmes a szervezett program), de még nem tapasztaltam hasonlót.
Nem ajánlom őket.
" Otthagytak minket"
"cipelve a vásárolt csokoládét."
Még szép, hogy az utazási irodák nem váratnak 40-50 embert azokért a pofátlan utastársakért, akiknek -önös érdekből- sokkal fontosabb az, hogy jól bevásároljanak a csokiboltban mint az, hogy a megadott időpontra odamenjenek a buszhoz.
Ilyenkor egyébként az az előírás, hogy kb. 15 perc kényszerű várakozás után tovább kell indulniuk.
Nem is értem, hogy hogyan van képetek, még nektek reklamálni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!