Torokorszag Álomkirándulás?
Figyelt kérdés
Sziasztok.14 eves vagyok es 1 honapja voltam a családommal es par jo haverral torokorszagban egy 5 csillagos szallodaban a tenger mellett ahol nagyon szep es finom eletek voltak es két nagy medence az udvaron.Nagyon jo es szep volt.1 hetet ultunk ott.Amikor hazaertunk nem volt semmi bajom,de most egy honap utan amikor atneztem a kepeket amiket csinaltam.Mar tegnap ota rosszul erzem magam hogy nem lehetek ott.Tudom furcsa,de valaki valami tanacsod tudna adni hogy ne gondoljak annyit rá,vagy valaki tapasztalta és egy ido utan eltunik ez a vágy oda vissza?2016. okt. 21. 16:55
1/4 A kérdező kommentje:
Finom ételek voltak**
2016. okt. 21. 16:57
2/4 anonim válasza:
Rettenetes lehet a magyr tanárod, és általában minden tanár, aki megtűri, hogy nyomkodd a telefonodat a ki.bbbb. szott óráidon.
Melyik szakmunkásképzőbe jársz,
honnan küldöd a segélykéréseidet?
3/4 anonim válasza:
"valaki valami tanacsod tudna adni hogy ne gondoljak annyit rá"
Gondolj másra!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi marcello!
2016. okt. 22. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!