Mega Inez kérdése:
Melyik a szebb, Olaszország vagy Spanyolország?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 18:45
1/9 A kérdező kommentje:
Ezen már nagyon sokat hezitáltam, de egyszerűen nem tudom, melyik legyen, melyik a jobb, mindenképpen a szebbik, jobbik helyre szeretnék menni, remélem itt választ kapok a kérdésemre. :)
2016. szept. 28. 18:46
2/9 anonim válasza:
Erre nincs egyértelmű válasz, szerintem Olaszország, de biztos van akinek Spanyolország.
5/9 anonim válasza:
Erre a kerdesre nincs "jó" valasz!Ezt neked kell eldönteni!
Mondjuk ha tudnank hogy nalad kb mit jelenet a szebb (mi szebb?a tenger a táj a varosok)akkor talan tudunk mondani valami hasznalhatot!
6/9 anonim válasza:
Két meglehetősen nagy, gazdag kultúrájú országot lehetetlen összehasonlítani, még regionálisan is óriásiak a különbségek. Lombardia radikálisan más, mint Szicília, ugyanígy Baszkföld és Ibiza is két külön világ. Ha csak toszkán városokat veszünk, már akkor is értelmetlen egy Pisa vagy Firenze? kérdés.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket, na de akkor úgy kérdezem, hogy hol szebb a tenger? Mindenképpen azt választom.
2016. szept. 29. 15:32
8/9 anonim válasza:
Sokezer km partszakaszról beszélünk, így sem lehet megválaszolni ezt. Ha tengepartozni akarsz, akkor leginkâbb az infrastruktúra miatt a Costa del Solt javasolnám Spanyolországban, de Szardínia éppúgy remek választás.
9/9 anonim válasza:
Nem mindegy hova mész egy országon belül sem. Pl olaszoknál voltam San Remoban meg Genoaban. Ezek alapján azt mondanám hogy az olasz tengerpart borzasztó és be ne tedd a lábad oda. De voltam Sperlongaban is meg Tropeában is, ezek alapján meg azt mondanám hogy csakis az olasz tengerpart a tuti. Spanyoloknál is voltam több helyen, az egyik part szuper, pár kilométerre onnan meg borzasztó, szemetes, mocsaras, stb. Ugyanez a helyzet görögöknél is. Konkrét városok között kell dönteni, nem országok között. Ország max a kaja miatt. (paellat szereted jobban vagy a pizzat? ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!