Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit vigyek magammal?

Mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés
3 napra megyek kirándulni, vonattal, Budapestre és Visegrádra,(ami lakhelyemtől 200km) az osztályommal. Nagyon félek, hogy valamit itthon hagyok, akinek van esetleg egy listája vagy saját dolgaiból tanulva otthon hagyott valamit, az kérem segítsen. Előre is köszönöm :)
2010. ápr. 24. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

azt se tudjuk h lány vagy e vagy fiú

hogy hány éves vagy

szereted-e a sminket stb....

2010. ápr. 24. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

van-e mobilod vagy mennyire vagy nagy étkű

milyen a családi helyzeted

így hogy tudjunk segíteni?

2010. ápr. 24. 12:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1 db Visa kártya ! ;)
2010. ápr. 24. 12:58
 4/8 A kérdező kommentje:

bocsánat, lány vagyok, 14 éves, hát minden szüksgégest szeretnék vinni, enni kapunk...

nem szoktam magam sminkelni, esetleg korrektor semmi több :)

2010. ápr. 24. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

nadrág, pulcsi legalább kettő (egyszer szétáztunk osztálykiránduláson, ahová csak egy farmert vittem, a délutáni programoknak lőttek, mert a nadrágom szárítottam), póló, fehérnemű ahány napra mentek + 1, tisztálkodószerek, törölköző, legalább 2 cipő (a fent említett ok miatt), esőkabát vagy esernyő, lázmérő, láz- és fájdalomcsillapító, ha lány vagy, görcsoldó és tampon. Csak a legszükségesebb irataid vidd magaddal. Pénzt kicsit többet vigyél, mint amennyi szükséges, és mindig csak a felét tartsd magadnál. Egy osztálykiránduláson ellopták a táskám, benne volt minden pénzem és iratom, egyszer pedig egy kéthetes külföldi nyaralás első napján hagytam el a pénztárcám, benne az összes pénzemmel. Ciki volt, folyton kölcsön kellett kérni...

Vigyél valami játékot is (kártya, ilyesmi), nagyon jó tud lenni útközben. Ezt esetleg meg is beszélhetitek, hogy ki mit visz.

Mindenképp vigyél napszemüveget.

Kapásból ennyi jutott eszembe, írj listát, amit folyamatosan módosítasz az utazásig. A végén az alapján pakolj és húzd ki, amit eltettél. Jó utat!

2010. ápr. 24. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

fülhalgató a mobilhoz

anélkül én kisem teszem a házból a lábam

2010. ápr. 24. 13:26
 7/8 anonim ***** válasza:
kullancsriasztó
2010. ápr. 24. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Bugyi, zokni (a legfontosabbak:D)

Törölköző, tusfürdő, fogkefe, fogkrém, hajkefe, hajgumi (ha hosszú a hajad)

Ahogy fentebb említették 3 napra már váltó gatya, váltó póló sem árt. Pót cipőt én nem cipelnék, ha jó minőségű, ami a lábadon van, nincs szétszakadó félben. Viszont strandpapucsot fürdéshez igen! Célszerű nem lábujjközöst vinni, mert az ugyan zuhanyzáshoz kiváló, de azért még nincs olyan meleg hogy zokni nélkül ne fázzon az ember lába még bent is, abban a papucsban pedig elég kényelmetlen zoknistól lépkedni.

Esőkabát, szúnyog és kullancsriasztó, napszemüveg, és baseball sapka ha tűzne a nap

Egy mini zseblámpa mindig jól jön, de ha nincs ne rohanj érte a boltba! A multifunkciós bicska is jól jön néha, pláne ha manikűr készlet is van benne! :) Én viszek magammal egy körömreszelőt mindig.

Jól jöhet még egy csomag nedves kéztörlő vagy fertőtlenítő "kézkrém"... előbbi szinte bármikor bármilyen helyzetben, utóbbi inkább pl ha nincs a mosdóban szappan, hogy wc után kezet tudj mosni, vagy 2 óra vonatozás után ha összefogdostál mindent, és enni szeretnél.

2010. ápr. 24. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!