Törökorszagból hány nap alatt ér Magyarországra egy képeslap?
Figyelt kérdés
2016. szept. 19. 11:16
1/9 anonim válasza:
Nekem nem olyan regen csomagot kuldtek (az Isztambulbol jott, ugyhogy az orszag meretei miatt biztos van differencia), az itt volt 4 nap alatt Pesten. A kepeslap sem lehet ennel hosszabb ido szerintem. De tenyleg attol is fugg melyik varosbol jonne.
2/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy hogyan adják fel. Simán, légipostával, stb.
Ha csak simán, akkor hetekig is eltarthat.
3/9 A kérdező kommentje:
:D passz vettünk rá bélyeget és bedobtuk egy postaládába....hm na mindegy kíváncsi leszek :) már egy hete amugy....
2016. szept. 19. 12:35
4/9 anonim válasza:
Egy időben én is küldözgettem képeslapokat, 15-20 éve még nagy divat volt... Aztán úgy fele, majd kétharmada nem érkezett meg. Nagyon régóta nem küldök senkinek.
5/9 anonim válasza:
6-7 munkanap alatt meg kellene érkeznie.
Én Kanadából küldtem júlisban Magyarországra, az 5 munkanapon belül megérkezett. Augusztusban Magyarországról küldtem Kanadába, az 6 munkanap alatt érkezett meg.
6/9 anonim válasza:
Level vagy kepeslap atlagosan 10 nap alatt er Mo-ra Isztambulbol. / legalabbıs amıkor en küldök akkor mındıg ennyı 7 munkanap + a hetvegek... /
7/9 A kérdező kommentje:
Kicsit el vagyok keseredve :( hétfőn lesz 3 hete hogy feladtam és nem is egy db volt hanem 5.....de egyiknek sincs se híre se hamva :(
2016. szept. 30. 09:04
8/9 anonim válasza:
Egyetlen alkalommal en ıs jartam ugy,hogy bar postan lett feladva nem erkezett meg,sajnos penz es tablet ıs volt a csomagban,termeszetesen elveszett. De egyebkent mındıg maskor megerkezık. Buborekos nagy borıtekban szoktam feladnı vagy csomagkent es azota küldtem ujabb tabletet es szepen sıman megerkezett.kerestetve lett a csomagunk akkor annyıt kınyomoztak Bulgarıaban veszett el de mast nem tudtak mondanı....
9/9 anonim válasza:
Kérdés, hogy elegendő értékű bélyeget vásároltatok-e rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!