Szerintetek mi lenne a legmegfelelőbb? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most vagyok másodikos gimnazista és jelenleg fogalmam sincs mihez kezdjek magammal gimi után ( tudom elég szánalmas de ez van) nem tudom melyik munka állna a legközelebb hozzám.
Tudtok olyan munkákat mondani amivel utazhatnék rengeteget, mert az utazás nagyon érdekel, és amiből jó vagyok az még esetleg az idegen nyelv, matek, földrajz. Remélem tudtok segíteni
16/L
2010. ápr. 23. 12:47
3/9 A kérdező kommentje:
télleg ezeken még el sem gondolkoztam
kösz a tippeket
2010. ápr. 24. 21:17
4/9 anonim válasza:
Örömlány az utcasarkon, mindig szállítanak majd, számolhatod a farkakat körülötted, földrajzilag mindenhol dughatsz helyekben, vízben völgyben bárhol. És még a nyelvérzéked is kamatoztahatod.
5/9 A kérdező kommentje:
Mondták már mennyire szellemes vagy?
2010. máj. 2. 22:17
6/9 A kérdező kommentje:
jah bocs ez a 15:30-nak
2010. máj. 2. 22:17
8/9 anonim válasza:
Hat idegenvezeto...szerintem az felel meg a legjobban az igenyeidnek,de akar meg szinesz is lehetsz....ha szereted az ilyen tipusu foglalkozasokat...De ami a legofntosabb,olyan munkat valassz,amit szeretsz,es nem banod meg...Csak igy tovabb!
9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsónak nagyon kösz, az idegenvezetés nem is olyan rossz, de színészkedni képtelen lennék XD
2010. júl. 24. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!